reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, kliniki,lekarze, połozne KRAKÓW

Gaga kochana ale przeszłaś :( Bogu dzięki że już po wszystkim i że jesteście obie całe i zdrowe !!! No ale naprawdę masz co wspominać !!!

Pozdrawiam serdecznie, buziaki :-*

reklama
dzięki dziewczyny, ja trzymam za was kciuki oby wam łatwo poszło i szybko :), a ja będziecie w żeromskim to uważajcie na rudą z długimi włosami :) wiecznie wymalowaną, reszta jest spoko, szczególnie Gach, Ryskala, i Nowak

witam was ja rodzilam ponad 2lata temu w Rydygiera i jestem bardzo zadowolona mile pomocne pielegniarki,polozne oraz lekarze. czysto smacznie, ucza wszystkiego, 24h jest sie z malenstwem. przy porodzie wszystkie znieczulenia za darmo, porud rodzinny bez problemu. co do ginekologow jeden ma prywatny gabinet w krakowie a drogi [muj] Wrozek janusz w wieliczce prowadzil ma ciaze i byl przy porodzie. pediatra ze szpitala tez w razie co ma prywatny gabinet w krakowie. polecam.

Witam serdecznie wszystkie mamusie.
Będę wdzięczna za informacje na temat Narutowicza. Koleżanka, która rodziła w marcu poleca własnie ten szpital. Miała poród z powikłaniami dodatkowo dzieciątko-wczesniak miało problemy ze zdrowiem a dzieki profesjonalnej pomocy medycznej obydwie mają się teraz dobrze.
Moje odczucia do ww szpitala sa jednak mieszane.Dlatego będę wdzięczna za datkowe opinie.
Moze któraś z Was wie jak wyglada sprawa ze znieczuleniem i czy wogóle je stosują?Jaka jest tam atmosfera itp.

Bede bardzo wdzięczna. Interesują mnie również sprawy natury ze tak powiem finansowej i czy np można wybrać sobie wcześ niej położną i poprosić zeby była podczas porodu?

Cześć dziewczyny ! Jestem w 8 tyg. ciąży :D niestety do tej pory chodziłam do ginekologa który w tej chwili niestety okazał się bez "użyteczny" ponieważ nie jest położnikiem ale polecił mi Szpital na Siemiradzkiego im. R.Czerwiakowskiego w Krakowie. Czy możecie mi coś napisać na temat tego szpitala /lekarzy/ lub polecić jakiś inny ?? Z góry dziękuje :D

agaN ja polecam dr Ryskale przyjmuje na Złotej Jesieni i na Olszanskiej, pracuje tez w Zeromskim, ja tam rodzilam cc awaryjne, jej nie było co prawda ale spoko. Prywatnie przyjmuje obok Arki, super tez jest dr Gach przyjmuje prywatnie na centrum chyba D on mi robił cesarke, bardzo fajny

reklama
Uf... mnie chyba pomału zaczyna dopadać stresik przed tą niepewnością... ojojoj... :)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i przyszłe mamusie :)

Do góry