reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, kliniki,lekarze, połozne KRAKÓW

reklama
Ja rodziłąm na kopernika cztery lata temu, jestem bardzo zadowolona ze szpitala, z położnej( pani Danuta Kalita) teraz jest po remoncie i jest całkiem przyjemnie, dzidziusie ma się od razu po porodzie i pomagają dostawiac do piersi - a nie miałam pleców i nikomu nie nic dałam. pozdrawiam
podobno DZIEWCZYNKA

tez sie zastanawiam własnie nad szpitalem.chcialam na KOpernika bo tam moja mama tez dawno temu rodzila;))jakas to zawsze tradycja rodzinna;o) najwazniejsze jes tdla mnie by nie traktowano mnie byle jak ,,kolejna krzyczaca i tyle, duzo zalezy od ludzi przy porodzie;)pozdrawiam

vera ja słyszałąm że jeśli nie masz swojego lekarza na kopernika to nie ma sie co tam pchać, ja sprawdzałam rydygier ai Żeromski - leżałąm tam w czasie ciąży i polecam oba, bardzo mili lekarze i położne, na prawdę supe, wybrałam żeromski, bo jest tam łądniej i odnowiona jest całą porodówka no i ma sie maleństwo przy sobie, ja juz niedługo mam nadzieję się rozdwoję więc napiszę jak jest w żeromskim

gaga to ja życzę szybkiego porodu i ślicznej zdrowiuteńkiej dzidzi :) a po powrocie koniecznie napisz jak było w Żeromskim :)

Pozdrawiam serdecznie :)

A co z Narutowiczem?? bo ja chyba dużo złego czytałam...a mój gin tam pracuje... i mówi że i tak nie mam zbyt wielkiego wyboru bo z bliźniakami muszę rodzić tam, gdzie jest intensywna terapia noworodków :( szczerze pisząc myślałam ,że int. ter.now. jest w prawie każdym szpitalu gdzie są porodówki..wiecie cooś na ten temat???

reklama
kasianka najlepsza opieka dla noworodków - wcześniaków jest na Kopernika, natomiast jeśli twój lekarz jest w Narutowiczu, to chyba nie masz się czego bać, ja słyszałam mnóstwo opini ale jeśli rodzisz tam gdzie masz lekarza zawsze jest ok

Do góry