witam :laugh: dzisiaj bylam u doktora papieza naprawde mily lekarz dostalam skierowanie na badania i w koncu bede miala zalozona ksiazeczke ciazy okazalo sie ze nie mialam zadnej nadzerki co sugerowal poprzedni gin po prostu chcial mnie naciagnac na 200 zl nie potrzebna mi tez luteina i cale szczescie ze jej nie bralam i poczekalam na konsultacje u innego gina naprawde wyszlam z gabinetu zadowolona mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i nie bede musiala juz zmieniac lekarza pozdrowionka ;D
reklama
tak, byłam u niego na słowiańskiej, te wizyty bardzo miło wspominam, nawet pogawędziliśmy trochę nie o sprawach "kobiecych". no i zgadzałoby się, jeśli bywa na dyrekcyjnej, to on był przy mojej cesarce - niestety wtedy byłam lekko "oszołomiona", więc na pogaduchy nie miałam ochoty)nonek pisze:Dyda, dr Panszczyk pracowal na Dyrekcyjnej, prowadzil cala maja ciaze. Z tego co wiem to juz dosc dawno mieszka i pracuje w Lubinie. Jak dla mnie niestety, bo to lekarz ktorego moge kazdej polecic z czystym sumieniem. Na Dyrekcyjnej sie czasem pojawia. Kiedy bylas u niego na Slowianskiej?
a ja we Wrocławiu polecam dr K. Bielickiego z prywatnej przychodni COIRFAMED przy ul. Kluczborskiej. Facet jest rewelacyjny delikatny, spokojny, mily a do tego swietny fachowiec... Tam teraz wizyta kosztuje 50zl ale w cenie jest USG dopochwowe i inne badania. Minsem jest to ze nie pracuje on w zadnym szpitalu pracowal na Dyrekcyjnej ale juz nie pracuje.... Przed porodem poszlam prywatnie na kilka wizyt do ordynatora Szpitala na Kaminskiego dr. J. Malinowskiego (ktory wogole mnie odbieral jak ja sie rodzilam) u niego wizyta kosztuje 70zl i nie ma USG ale za to zapewnilam sobie opieke w szpitalu on tez mnie cial (mialam cesarke) i blizny praktycznie nie widac
Polecam tez dr Dobroszycka ona podobnie jak Malinowski jest z Kaminskiego tez swietna babka
jak ktoras chce jakies kontakty do tych lekarzy to na priva albo gg 9285284
Polecam tez dr Dobroszycka ona podobnie jak Malinowski jest z Kaminskiego tez swietna babka
jak ktoras chce jakies kontakty do tych lekarzy to na priva albo gg 9285284
Cześć dziewczyny . Mam pytanko czy macie może informacje na temat dr. Rojowskiej? Chodzi mi o to czy pracuje w którymś z wrocławskich szpitali i czy przyjmuje prywatnie. Wiem, że pracuje w przychodni na Różance na NFZ. Z góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam Was serdecznie
dr Pańszczyk niestety nie przyjmuje na Słowiańskiej, ale można zapytac o niego w AA Vita ul. Racławicka 15, Wrocław tel. 361 18 28 - może tam jeszcze przyjmujenonek pisze:dyda ciekawe czy jeszcze tam przyjmuje? Moze masz jakies namiary na te przychodnie? Bo tamte rejony sa mi obce, ale jesli on tam bywa, chetnie bym sie do niego wybrala. Bo to zloty lekarz.
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
dyda on tam wlasnie juz dawno nie przyjmuje, dlatego sie pytalam czy na Slowianskiej moze mozna go zlapac. Ja przed i cala ciaze chodzilam do AA Vity. Teraz przyjmuje tam jakis palant. Niestety.
dzustta
Mama sierpniowa'06
hej.czy szpital na brochowie jest godny polecenia?....rodzę za tydzień
reklama
L4dY-bIrd
doula
dzustta pisze:hej.czy szpital na brochowie jest godny polecenia?....rodzę za tydzień
bardzo godny polecenia gdy rodzisz rodzinnie w wynajetej sali.< cena : co łaska>
Ja leżałam przed porodem na brochowie 2 tyg . z pobytu jestem super zadowolona. Poród rewelka ! Fakt faktem że rodziłam 2 w 1 czyli naturalny skonczony cesarka .Ale było bardzo fajnie .
Jak bede rodzc jeszcze raz to tylko na brochowie.
Natomiast niepolecam sali ogolnej do rodzenia . MI kojazy sie z żeżnią