reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale i ginekolodzy WROCŁAW

nonek pisze:
Witam wszystkie uzytowniczki! Wlasnie dzis sie dowiedzialam, ze bede po raz drugi mama. Jestem przerazona! Poprzednia ciaze prowadzil dr Panszczyk, ale niestety wyprowadzil sie do Lubina( tam zreszta rodzilam). Mieszkam we Wroclawiu i pilnie poszukuje naprawde dobrego lekarza! Bo jak tydzien temu trafilam do swojej przychodni i lekarz powiedzial mi, ze brak miesiaczki to stres, USG zrobil od niechcenia jakies 3 sekundy, i przepisal mi jakies hormony na wywolanie miesiaczki, to juz nie chce tam isc. Zreszta recepta dawno lezy w smieciach. I teraz nie mam sie gdzie zwrocic!
.

swoją drogą ciekawe któy to lekarz albo przynajmniej przychodnia??

reklama
Jaka przychodnia? W budynku Budopolu, AA-vita. Tam przyjmuje doktor Blok i jest podobno ok. Ja trafilam na drugiego, ale nie pamietam nazwiska. A jesli chodzi o przychodnie, jak cenowo sie to uklada jesli chodzi o przychodnie Na Grobli i Mediconcept? Bede wdzieczna za info.

NA grobli ja płąciłam 100zł za wizytę + 40 zł za usg + za badania krwi dodatkowo. na usg i badania krwi możesz dostać rachunek w kasie na dole a 100zł płacisz doktrowi w gabinecie .

Mediconcept 80 zł wizyta i 40 zł usg płatne w rejestracji .

może to zależy od lekarza - ja byłam u dr S. i wydało mi się dziwne ,że 100 wedruje do skrzyneczki na biurku a za usg ( robi kto inny!!!!!!!!!!!) i za krew płaci się na dole w kasie

Cześć Dziewczyny! Ja już się prawie zdecydowałam na Kamieńskiego. Czy mogłybyście podać mi namiar na jakiegoś rozsądnego lekarza z tamtego szpitala? Będę wdzięczna!

witam mam problem pszukuje dobrego lekarza gin jestem w 10 tyg ciazy odbyłam 2 wizyty u nieciekawego lekarza mieszkam we wrocławiu właśnie przed chwilą dowiedziałam się że na kamińskiego miejsca do poradni są dopiero na czerwiec i kompletnie nie wiem co robić słyszałam że tam są najlepsi lekarze może któraś z was da mi jakiś namiary na dobrego fachowca fajnie jak by przyjmował na kase proszę o odpowiedż bo nie wim co robić

reklama
ewa2500, dobra przychodnia jest na Glinianej, tam przyjmuje dr Elias, dr Rozdolski, ale prywatnie. Sa tez dwie kobitki, ktore przyjmuja na kase chorych. Sama przychodnia jest przyjemna. Ja zdecydowalam sie na dr Rozdolskiego-100 zl( bez dodatkowych oplat za usg) za wizyte. Przy pierwszej ciazy tez tam trafialam czasem i bylam zadowolona.

Do góry