reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale i ginekolodzy WROCŁAW

Dyda- Dziekuje za rady!! Przepraszam ze z paromiesiecznym opoznieniem ale naprawde szczerze dziekuje. Bede miala jednak cesarke- termin przyjecia na dyrekcyjna ustalili na 8 maja tak wiec juz niedlugo. No to trzymajcie kciuki, obiecuje po wszystkim wejsc i opisac wszystkim przyszlym mamusiom warunki panujace na dyrekcyjnej. Pozdrowienia

reklama
dziekuje bardzo za rady na razie zdecydowalam sie udac do doktora papieza z pabianickiej bo wyczytalam o nim dobre opinie zobaczymy co bedzie pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje :D

Basiekja kiedys lezalam na patologii, to byl koszmar. Ale to kilka lat wstecz. Moja kuzynka miesiac temu tam rodzila i jest bardzo zadowolona, mowi,ze porodowka jest ok. Jedyne zastrzezenie to pozniejsza opieka nad malenstwem, jak nie wiesz co robic, to ci specjalnie nie pomoga. Ale ty napisz koniecznie jak bedzie, bo ja najprawdopodobniej tez na Dyrekcyjnej wyladuje. Tez bedzie cesarka. Jaki lekarz cie prowadzi?

nonek: Oczywiscie odrazu jak tylko wyjde ze szpitala- wszystko szczerze opisze ;D Jesli chodzi o lekarza to- jestem z Lubina i tutaj jestem prowadzona a we wroclawiu bede "tylko" rodzic. No to pozdrowionka. 8)

basiek a gdzie chodzisz w Lubinie? Moze Femina? Ja tam rodzilam 3 lata temu coreczke. Bylam zachwycona.

Nonek: Oczywiscie ze Femina ;D A konkretniej dr Nowacki. Bardzo chcialam tez wlasnie tutaj rodzic ale tak jak pisalam wczesniej musze we Wrocku, No to pozdrowionka :D

Ja mialam stamtad lek. med Panszczyka, prowadzil cala moja ciaze, i zaproponowal porod w Feminie. Bylam bardzo zadowolona, mialam cc, opieka poloznych i pielegniarek niesamowita, pokoje cudne. Gdybym mogla rodzilabym rowniez tam.

czy lek. med. Pańszczyk nie pracuje czasem w szpitalu na dyrekcujnej, mnie się wydaje, że był przy mojej cesarce- a dokładnie: był jednym z dwóch lekarzy, którzy mi tę cesarkę "robili". ja go kojarzę, bo kilka lat temu byłam u niego na kilku wizytach w przychodni na ul. Słowiańskiej. więc może nie wyjechał do Lubina na stałe:)
ja przez całą ciążę chodziłam do dr Barwińskiego - prywatna przychodnia gin. na ul. Kosciuszki - wizyta kosztuje 40 zł

Dyda, dr Panszczyk pracowal na Dyrekcyjnej, prowadzil cala maja ciaze. Z tego co wiem to juz dosc dawno mieszka i pracuje w Lubinie. Jak dla mnie niestety, bo to lekarz ktorego moge kazdej polecic z czystym sumieniem. Na Dyrekcyjnej sie czasem pojawia. Kiedy bylas u niego na Slowianskiej?

reklama
witam!
jestem w prawie 8 tyg ciazy ;D i chcialabym sobie zrobic test pappa. czy ktoras z was moze robila?
ze wszystkich internetowych informacji wywnioskowalam, ze powinno sie go robic miedzy 10 a 14 tyg. natomiast w poradni na ul. Borowskiej poinformowano mnie, ze mozna dopiero po 13 tyg bo wczesniej nic nie widac!! a do kiedy mozna zrobic pani w rejestracji niestety nie wiedziala :mad:
sama juz nie wiem! kiedy powinno sie go robic??
prosze o odp jesli cos wiecie na ten temat!
dziekuje i pozdrawiam

Do góry