reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale i ginekolodzy WROCŁAW

cześć. czy ktoraś z Was może powiedzieć coś na temat lekarzy ze szpitala przy ul. dyrekcyjnej, jak sądzicie, czy warto wybrać ten szpital i tam rodzić? jakie są warunki i personel?

reklama
Witam Dziewczyny!!!
Mam pytanie, czy wiecie gdzie w śródmieściu jest dobry ginekolog, a najlepiej pani ginekolog, bo nie pasuje mi mój, chodzę do Michalika ze słowiańskiej, czy z wyjątkiem Kotkowskiej i Zabielskiej z Corfamedu, możecie kogoś innego polecić.
Pozdrawiam.

Cześc ANITA.
Jeśli nadal poszukujesz dobrego lekarza to polecilabym Ci dr Papieża z przychodni na Pabianickiej (tj koło dworca głównego pks)
Wyrozumiały, usmiechnięty i pomocny we wszystkim, naprawdę jest ok.
Na potwierdzenie mozesz poczytac posty z przed roku nawet str. 31,32.
Jakby co to napisz to podam ci numer tel oraz godziny przyjęc.
A do kobiet to nawet nie chodz, ciężko trafic na wyrozumiłą i odpowiednią panią ginekolog.
Pozdrawiem cieplutko.

Jeśli chodzi o rewelacyjną panią ginekolog polecam panią dr Kazimierczak - pracuje w klinice na Chałbińskiego, a gabinet ma na ul. Olszewskiego. Prowadziła moją ciążę i robiła cesarkę na życzenie (bez dodatkowej kasy!!!).

Dodam, że przeniosłam się do niej od Zabielskiej z Corfamedu, która mało co mojego dzidziolka nie wysłała na tamten świat chcąc mi zaaplikować bardzo szkodliwe leki, które jak się okazało wcale nie były potrzebne.

czyli zyrafo79 doktor papiez podpasowal super naprawde fajny ludzki lekarz ja juz jestem prawie na polmetku i naprawde zlego slowa na niego nie moge powiedziec jestem bardzo zadowolona i po porodzie tez bede do niego chodzila pozdrawiam

Tak Ewo2500 bardzo mi sie spodobal.Mily ,uprzejmy,odpowie na kazde pytania.Naprawde godny polecenia lekarz,oby takich wiecej doktorkow.Nie wiesz Ewo w jakim szpitalu teraz pracuje dr.Papiez?Pozdrawiam.

niestety pracowal na 1go maja ale zlikwidowali ostatnio pytalam czy gdzies pracuje ale powiedzial ze nie w zadnym szpitalu a szkoda bo chetnie bym go widziala przy swoim porodzie

ewa2500
ja też chodzę do dr Papieża i jestem z niego zadowolona ale od paru nie daje mi spokoju moje ostatnie badanie usg (w 13tyg) miałam robiony pomiar tylko CRL i BPD czy to wystarczy, czy też tak miałaś?
Bo jak tak sobie czytam innych wypowiedzi to wydaje mi się, ze powinno byc tego więcej.:-(
Zyrafa a jak u Ciebie było z usg?

reklama
Do góry