reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale i ginekolodzy WROCŁAW

Ja mam termin na 10 maja i chciałam rodzić na Brochowie. Moja znajoma tam rodziła 2 tygodnie temu i bardzo sobie chwaliła, ale po przeczytaniu opinii w necie to dochodzę do wniosku, że najlepiej w ogóle nie rodzić we Wrocławiu :] Leżałam na początku ciąży na Patologii właśnie na Brochowie i poza jednym lekarzem było całkiem OK. Czy któraś z Was wie coś jeszcze na temat tego szpitala?

reklama
Miisiia7 ja powiem tylko tyle, że co osoba to inna opinia i nie ma co tak aż na serio do tego podchodzić:tak: Wszystko zależy na jaką zmianę lekarską i pielęgniarską się trafi. A i napewno zawsze znajdzie się ktoś kto łatwo zepsuje choćby najlepszą opinię.
Tak więc uszy do góry i trzeba wypróbować na własnej skórze. Trzymamy kciuki żeby poszło szybko i gładko! Powodzenia!​

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :-). Wczoraj byłam u lekarza i przy okazji rozmawiałam z moja położną... powiedziała, żeby wybierać taki szpital do którego po drodze nie ma korków na mieście :-). Chyba zaczynam się z Nią zgadzać :-), a lekarz powiedział mi, że jeśli wytrzymam do 10 maja to On jest święty, więc mam się spodziewać rozwiązania w każdej chwili :] Ciesze się, że już nie długo :]
Pozdrowienia dla wszystkich przyszłych mam :]

dziewczyny ale na borowskiej jest porodówka czy nie? na stronie się ogłaszają że jest oddział położniczo-ginekologiczny. Byłam tam w innej sprawie i na tle innych szpitali ten prezentuje całkiem nieźle (nowiutko i czyściutko)
Wiecie cos na pewno?

No na 99,9% nie.... tam będzie porodówka z Dyrekcyjnej, która na razie jest na Dyrekcyjnej....ogłoszenie jest raczej przyszłościowe: jak ktoś dotrzyma do przyszłego roku to w tych luksusach sobie urodzi:)

Ja slyszalam ze maja sie przeniesc do konca tego roku na Borowska ale podobno tak jest od 3 lat.;) coz fajnie byloby urodzic w takim luksusie ;)

Hej,
moja koleżanka niedawno rodziła na Brochowie i była bardzo zadowolona. Powiedziała, że świetna opieka lekarska i pielęgniarska. Ja osobiście jeszcze nie byłam tam się rozglądać. Nie wiem jednak cy nie będę tego musiała zrobić. Chciała rodzić na Kamieńskiego, ale pod koniec lipca go zamykają. Ja mam termin na 23 lipca i nie wiem czy się "wyrobię" do tego czasu. Za to pojechaliśmy z mężem zobaczyć oddział położniczy na Kamieńskiego i powiem, że jesteśmy mile zaskoczeni. Sale dwuosobowe, sale do porodów rodzinnych też super, wanna do porodu w wodzie. Wiem, że na Brochowie są tylko 2 sale do porodów rodzinnych, a tu były chyba 4 albo 5. Ale jak już ktoś wcześniej pisał co osoba to inna opinia. Każda przeżywa to trochę inaczej. Za to mogę powiedzieć, że mój lekarz nie polecał mi ani Klinik ani Dyrekcyjnej.
Jak to mawiają WYBOR NALEZY DO CIEBIE :)

cześć dziewczyny,

ja nowa jestem na forum i wybaczcie ale przeczytałam tylko ostatnie 10 stron... nie dam rady wszystkiego :(

termin mam na 8 sierpnia a od ostatniej wizyty u mojego gin-a martwi mnie temat tego gdzie rodzić....
Ciąże mam bliźniaczą (tfu tfu na razie bez powikłań) i myślałam o Dyrekcyjnej ale oni są zamknięci od 7-20 lipca, a potem mój gin stamąd idzie na urlop.
Zastanawiam się nad innym lekarzem ale w lecie we Wrocławskich szpitalach robi się jakiś obłęd z tym zamykaniem
Piszecie że Kamieńskiego zamyka się z końcem lipca więc pewnie od 21 albo 28, ktoś może wie w jakich terminach zamykane będą Brochów i Chałbińskiego?

ja nie wiem czy u mnie będzie poród naturalny czy cc i dlatego troszkę się martwię że może wypaść w innym szpitalu niż ten z którego jest mój lekarz

cześć dziewczyny,

ja nowa jestem na forum i wybaczcie ale przeczytałam tylko ostatnie 10 stron... nie dam rady wszystkiego :(

termin mam na 8 sierpnia a od ostatniej wizyty u mojego gin-a martwi mnie temat tego gdzie rodzić....
Ciąże mam bliźniaczą (tfu tfu na razie bez powikłań) i myślałam o Dyrekcyjnej ale oni są zamknięci od 7-20 lipca, a potem mój gin stamąd idzie na urlop.
Zastanawiam się nad innym lekarzem ale w lecie we Wrocławskich szpitalach robi się jakiś obłęd z tym zamykaniem
Piszecie że Kamieńskiego zamyka się z końcem lipca więc pewnie od 21 albo 28, ktoś może wie w jakich terminach zamykane będą Brochów i Chałbińskiego?

ja nie wiem czy u mnie będzie poród naturalny czy cc i dlatego troszkę się martwię że może wypaść w innym szpitalu niż ten z którego jest mój lekarz

kliniki na chałbińskiego raczej nie zamykaja ..mieli juz dezynfekcję bodajże na poczatku kwietnia :tak:

ja mam tam własnie lada dzień planowaną cesarke :tak:
chodzę tez do lekarza który tam pracuje i on będzie przeprowadzał operacje .Z tego co wiem jeśli cesarka jest planowana to przeprowadza ja lekarz prowadzący ciąże swojej pacjentki :tak:

reklama
Do góry