reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale i ginekolodzy WROCŁAW

reklama
Mamusie a co sądzicie o Klinikach? zdecydowałam sie tam rodzić i jutro idę na pierwsza lekcje ze szkoły rodzenia. Czy ktoś może się wypowiedzieć? dzieki wielkie

Witajcie mamy ( i tatusiowie też, jeśli tu jesteście:tak:)!
Widzę, że niewiele osób tu zajrzało :szok:, ale tak z ciekawości zaczęłam szukać po forum, no i znalazłam swoją szkołę rodzenia.:-) Widzę, że nikt nie wierzy w tą reklamę, ale ja czuję się zobowiązana potwierdzić jej autentyczność. Program nie do końca jest bezpłatny :cool2:, ale można tak powiedzieć w przybliżeniu. W zeszłym roku zapłaciłam 20 zł za udział. Resztę rzeczywiście płaci miasto 9dobrze, że w takim mieście mieszkam:tak:). Szkoła z prawdziwego zdarzenia. Położna, ginekolog, pediatra i psycholog. Wszystko profesjonalnie i naprawdę w miłej atmosferze. A tą ceną przekowanałam nawet swojego męża do pójścia ze mną.:) Myślę tylko, że się słabo reklamują, bo ja dowiedziałam się od koleżanki. Ale informację się zgadzają. W tym roku ja wysyłam swoją inną koleżankę do tej szkoły. Nie warto przepłacać, kiedy nasze Państwo czasem ma jakiś dobry pomysł. ;-)
Pozdrawiam serdecznie! :-)

Kobitki- jak to jest z tymi przenosinami Dyrekcyjnej na Borowską? To juz jest aktualne czy jeszcze nie? Szukam w necie i masa sprzecznych informacji:confused:. Moze któraś z Was wie co i jak?

asikw80 ja co prawda nie chodziłam do szkoły rodzenia na klinikach na Chałbińskiego, i nie miałam z tamtad lekarza prowadzącego, ale rodziłam tam w 2006 roku i polecam, może wyglad szpitala nie najlepszy ale poza tym jestem bardzo zadowolona z opieki:tak:i następną dzidzie bede rodzic tam:-)

Bara82 wielkie dzięki z opinie. już sie zdecydowałam:) na Kliniki, tylko teraz jest taka masakra z Mamami - bo jest ich tak dużo, że nie ma gdzie kłaść. Ponoć zagospodarowali już cała patologie:)
Ale dzieciaczków sie teraz rodzi:):):)

ja rodzilam na kaminskiego miesiac temu- coz ..co do samego porodu- mialam naturalny i raczej nie trwal dlugo, narzeczony byl caly czas ze mna...dzieki poloznej ,ktora duzo mi pomogla i robila masaz w trakcie porodu, nie bylam nacinana ani nie pękłam:) jednak gorzej wyglada sprawa potem...polecam zabrac ze soba termometr- ja mialam zepsuty i jak wrocilam do domu okazalo sie ze mialam 38,8. O wszystko nalezy sie pytac i nie wstydzic sie!!!! Pielegniarki sa raczej mile ale nie za bardzo zainteresowane...No i co do piersi i karmiania- mi nie pokazal nikt jak mam to robic i co robic przy nawale pokarmu wiec radze wczesniej dowiedziec sie jak najwiecej.

reklama
ja rodzilam na kaminskiego miesiac temu- coz ..co do samego porodu- mialam naturalny i raczej nie trwal dlugo, narzeczony byl caly czas ze mna...dzieki poloznej ,ktora duzo mi pomogla i robila masaz w trakcie porodu, nie bylam nacinana ani nie pękłam:) jednak gorzej wyglada sprawa potem...polecam zabrac ze soba termometr- ja mialam zepsuty i jak wrocilam do domu okazalo sie ze mialam 38,8. O wszystko nalezy sie pytac i nie wstydzic sie!!!! Pielegniarki sa raczej mile ale nie za bardzo zainteresowane...No i co do piersi i karmiania- mi nie pokazal nikt jak mam to robic i co robic przy nawale pokarmu wiec radze wczesniej dowiedziec sie jak najwiecej.

Miauczus przede wszystkim gratulacje!!!
Twój opis dokładnie pokrywa sie z moim:-) Porodówka suuuper!!! Położnictwo do bani!!!
Pozdrawiamy!!!​

Do góry