reklama
Ja chodzę do doktora Zbigniewa Saczko. Przyjmuje najczęściej na Brochowie, ale ma też gabinet na Gaju. Polecam - miły, delikatny no i nie bierze za dużodziewczyny szukam we wrocławiu bardzo dobrego ginekologa. poroniłam i potrzebuję lekarza sprawdzonego, któremu będę mogła i potrafiła zaufać. bede wdzieczna za namiary.
Witam Was Dziewczyny!Zastanawiam się, czy na Brochowie może być mąż przy cesarce..? Jestem niestety jedną z tych niewielu kobiet, u których dzidziuś ustawił się główką do góry a jest to wskazanie do cc.. Mąż jest straaasznie chętny - chciał być przy porodzie naturalnym, a teraz nie wiadomo jak to się skończy?
koti81 poleciłabym Ci doktora Jarosza z Mediconceptu na Krzyckiej :-).Świetny lekarza :-)
byłam wczoraj w mediconcepcie u dr Vasyla Paslawskyego (pracuje w Trzebnicy), na wizycie kontrolnej po zabiegu. O Jaroszu też słyszałam dobre opinie. Czy ktoś był u dr Paslavskiego po poronieniu ? Czy zleca badania po pierwszym poronieniu ?
anusieńka
Fanka BB :)
dziewczyny szukam we wrocławiu bardzo dobrego ginekologa. poroniłam i potrzebuję lekarza sprawdzonego, któremu będę mogła i potrafiła zaufać. bede wdzieczna za namiary.
ja polecam dr Fuchsa z Dyrekcyjnej. super specjalista i zabezpieczenie w razie problemów z ciążą no i opieka przy porodzie.
poczytaj opinie:
www.znanylekarz.pl
reklama