wiosenka2016
Zaciekawiona BB
i chciałam jeszcze zapytać, czy któraś z was chodziła do weekendowej szkoły rodzenia? jak wrażenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za odpowiedźWiosenka mój lekarz wtedy nie miał wtedy dyżuru a lekarz nie może przyjechać jeśli nie ma dyżuru. Ale za to był w ciągłym kontakcie i przyszedł jak już zaczął pracę a wtedy akurat miałam krytyczny moment, bo zaczęłam płakać i się drzeć
Zapomniałam dodać też, że bez problemu otrzymałam znieczulenie. Problemem natomiast jest to, że jest jeden anastazjolog i ktoś inny w tym czasie może nie dostać.
Ochrona krocza była, ale niestety nie udało się uniknąć nacięcia. Zostałam poinformowana, że krocze już dłużej nie wytrzyma i że jeśli nie zostanę nacieta to pekne. Zapytali czy wyrażam zgodę na nacięcie i się zgodziłam. Gdy to zrobili to poczułam ogromną ulgę. Poród był w tej samej salim