Kingula nie bój się tej poradnii! Ja rodziłam na Kopernika prawie 3 lata temu i chodziłam tez do poradnii patologii ciazy. Tylko raz czekałam długo. Rejestrujesz się na godzinę i jeżeli zapiszesz się na rano to nie powinno być problemu. To jest generalnie bardzo dobry szpital i na wizycie musi być 2 lekarzy, w nagłych wypadkach, jeżeli jeden musiał wyjść to trzeba było czekać. Ja spotkałam tam super specjalistów, a tylko raz przyjęła mnie lekarka o której wole nie wspominać, ale poza tym było ok.
Teraz jestem w 2 ciąży i tez chce rodzic na Kopernika tylko lekarz mnie namawia żebym spróbowała naturalnie i coraz bardziej się ku ten skłaniam. Za pierwszym razem bardzo bałam się porodu ale moje dziecko ułożyło się miednicowo i problem sam się rozwiązał☺
Teraz jestem w 2 ciąży i tez chce rodzic na Kopernika tylko lekarz mnie namawia żebym spróbowała naturalnie i coraz bardziej się ku ten skłaniam. Za pierwszym razem bardzo bałam się porodu ale moje dziecko ułożyło się miednicowo i problem sam się rozwiązał☺