reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital Miejski 2 w Bydgoszczy

A jeśli to nie jest tajemnica do jakiego lekarza chodzisz na wizyty? Chcę zmienić ginekologa na takiego, który pracuje w miejskim i ewentualnie wykona mi 4cc lub pokieruje jakoś abym trafiła w w dobre ręce
Skórczewski nadal pracuje tutaj chociaż ja na niego nie trafiłam na prenatalnych.
A ja mam lekarkę, która nie pracuje w żadnym szpitalu...przyjmuje w małej miejscowosci na NFZ i w gabinecie prywatnym.

reklama
Dziewczyny co jest konieczne do zabrania do porodu w szpitalu Miejskim? Czy bierzecie dwie torby? Jedna na porodówkę druga na salę ? Co się dzieje z walizka podczas porodu ? Jest koło nas ?

Dziewczyny co jest konieczne do zabrania do porodu w szpitalu Miejskim? Czy bierzecie dwie torby? Jedna na porodówkę druga na salę ? Co się dzieje z walizka podczas porodu ? Jest koło nas ?
Widziałam listę na stronie szpitala. Jak wejdziesz w zakładkę oddziały i wybierzesz później położniczy to gdzieś tam na dole strony jest [emoji846]
A co do walizek to ja już nie pamiętam jak te kilkanaście lat temu było...

Hej, wszystko co zabierzesz ze sobą trafi również z Tobą na porodówkę, potem przewioza Ciebie i walizki na salę :) Także w każdym momencie możesz coś sięgnąć z bagażu, jeśli jest taka potrzeba.
Dla bobasa koniecznie pampersy i ubranka, kiedyś podobno dawal szpital, ale obecnie wymagane są swoje.

A skąd masz taką informację?
Na stronie nie ma...
Byłoby kiepsko... A co do prenatalnych to najlepiej przedzwonić do nich. Zawsze lepiej z pierwszej ręki się dowiadywać.
Podobno szpital miejski nie przyjmuje na planowane cc ani porody sn.
Czy orientuje się ktoś jak to wygląda z badaniami prenatalnymi?
Jeśli by faktycznie tak było, że w grudniu miejski nie przyjmowałby to pozostaje jeszcze dla nas Szpital Biziela - również 3 stopień referencyjnosci więc my z cukrzycą możemy tam rodzić.
O matko masakra to gdzie mamy rodzic z cukrzyca

Na stronie nie ma...
Byłoby kiepsko... A co do prenatalnych to najlepiej przedzwonić do nich. Zawsze lepiej z pierwszej ręki się dowiadywać.
Jeśli by faktycznie tak było, że w grudniu miejski nie przyjmowałby to pozostaje jeszcze dla nas Szpital Biziela - również 3 stopień referencyjnosci więc my z cukrzycą możemy tam rodzić.
Na grupie na Facebooku "gdzie rodzic w bydgoszczy " jest post potwierdzony przez odesłana dziewczynę z umówionej cc

reklama
Na stronie nie ma...
A co jeżeli w Bizielu nie będzie miejsca i nas nie przyjmą ? Masakra już chodzę nerwowa

Do góry