Karolinusia
Fanka BB :)
Kurcze, dzięki waszym opiniom jestem zdecydowana właśnie na ten szpital. Termin mam na 22 września, ale lekarz poinformował mnie że mam się szykować nawet miesiąc wcześniej. Jest to mój drugi poród ale pierwszy w Bydgoszczy i naprawde o 2-ce słyszałam straszne rzeczy i byłam nastawiona na Biziela, ale po przeczytaniu Waszych opiń jestem zdecydowana na ten szpital. Dla mnie nie liczą się o tyle warunki (oby było czysto), jak dobra opieka
P.S.
Mam tylko jeszcze jedno pytanko. Pierwszy poród miałam długi i ciężki, teraz lekarz stwierdził ze synek w brzuszku jest duży, czy orientujecie się jak jest naprawde z tym znieczuleniem, czy mam na nie szanse i czy będe musiała zapłacić za nie.;-)
z tego co się dowiedziałam za znieczulenie w dwójce się nie płaci.
a opinie są jakie są... moja kumpela urodziła 3 tyg temu w bizielu, bo tak ją na NIE niektórzy na dwójkę nakręcili, a to co jej Biziel zafundował to dopiero rzeźnia.
a z resztą jak mówie jedni bedą mówic tak inni inaczej... ludzie chyba sami się nakręcają, poza tym w dwójce-jak komuś zależy na ładnych ścianach ma być teraz remont :-)