Witajcie :-)
Należę do mamuś Sierpniowych, ale poród mam już za sobą... Urodziłam poprzez cc w 27 tygodniu. Rodziłam 29 maja 2012 w Instytucie Centrum Zdrowia Matki Polki, więc tak:
-sala operacyjna nie za bardzo mi się podobała
ale ogólnie klimat w całym szpitalu jest taki... hmm.. jak to nazwać... starodawny? mam na myśli to ,że szpital nie jest jakoś nowocześnie wyremontowany, ale ogólnie jest ok.
-lekarze, zależy którzy... jedni mili i konkretni, drudzy tylko konkretni.. ale to chyba jak wszędzie;
-leżałam na 3 piętrze, i pozdrawiam wszystkie Panie Pielęgniarki, bo szczerze wam powiem ,leżałam w szpitalu 2 tygodnie ,a Siostry były bardzo miłe i pomocne, nie tylko dla mnie ale również dla innych pacjentek;
-Pani Psycholog - Jej szczególnie dziękuję za wszystko, bardzo mi pomogła i nie wiem czy gdyby nie Ona nie byłabym nadal w jakiejś depresji;
-również jeśli chodzi o Klinikę Neonatologii jestem zadowolona z całego personelu i pracy jaką wykonują, wiem że mój Synek jest w dobrych rękach i nawet gdy zdarza sie dzień że nie mogę do Niego pojechać to jestem spokojna (bo w szpitalu jest nadal i będzie jeszcze przez jakiś czas) ;
Więc tak wygląda opinia moja na temat tego szpitala :-)