reklama
Dziewczyny które rodziły w M<edeorze - czy wymagają tam badania na różyczkę?
Ja wprawdzie jeszcze nie rodziłam, ale na wizycie kwalifikującej dostałam listę niezbędnych i opcjonalnych badań - różyczka jest zaliczana do tych drugich, nie jest obowiazkowa.
Jak się zapisywałam to kobieta w recepcji powiedziała mi, że powinien być skończony 36t.c. w chwili wizyty - także wyznaczą Ci wizytę w takim terminie żebyś już była na tym etapie. Ja zadzwoniłam do nich 18 stycznia i zapisali mnie na 18 lutego.
Myślę, że tak, chociaż zwykle wiosną rodzi się więcej dzieci, więc dla świętego spokoju możesz to zrobić trochę wcześniej
PS. Przygotuj się na to, że zapiszą Cię na określoną godzinę, ale swoje trzeba będzie odczekać w kolejce. Ja czekałam jakieś 2 godz. I to jest podobno norma, bo dr Krajewski, do którego zostaniesz umówiona czasem jest wzywany na pilne cc w godzinach przyjęć, a to siła wyższa, więc wtedy zostaje czekać, aż wróci ;-).
Także woda i coś do jedzenia z pewnością się przyda w torebce .
PS. Przygotuj się na to, że zapiszą Cię na określoną godzinę, ale swoje trzeba będzie odczekać w kolejce. Ja czekałam jakieś 2 godz. I to jest podobno norma, bo dr Krajewski, do którego zostaniesz umówiona czasem jest wzywany na pilne cc w godzinach przyjęć, a to siła wyższa, więc wtedy zostaje czekać, aż wróci ;-).
Także woda i coś do jedzenia z pewnością się przyda w torebce .
aguska24mir
mama Pawełka :)
a to w medeorze na nfz chcecie rodzic czy prywatnie?
i jaki jest koszt?
i jaki jest koszt?
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
mavika to na nfz tez trzeba sie umowic na wizyte kwalifikacyjna
a sn bedziesz rodzic czy cc
mi chyba grozi cc
a sn bedziesz rodzic czy cc
mi chyba grozi cc
Podziel się: