reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szkoła rodzenia

Moja też jest darmowa. Tzn na NFZ. I tak np. teraz mam dosc intensywnie - w poniedzialki wykłady, a we wtorki i czwartki cwiczenia..

reklama
aha, i podoba mi się, że na każdych cwiczeniach położna mierzy ciśnienie i puls, oraz tętno dziecka

A BYLO spotkanie z pediatra, duzo mowil o porodzie i o tym co sie z dzieckiej dzieje :-) kiedy jaka kupka itp :-) poza tym bardzo duzo o karmienmiu piersia bylo:-) dostalam nawet film instruktazowy :-)

hej dziewczyny ja wczoraj po kolejnych zajeciach i zostaly mi jeszcze dwa:-) wczoraj bylo spotkanie z ordynatorem dr Pabianem :-) rany jaki to jest genialny facet, zakochalam siew nim ehehehhe :-D:-D:-D:-D mowil o porodzie o tym jak to wyglada, o lewatywie, nacinaniu i wielu innych rzeczach :-) po jego wykladzie polozna jeszcze opowiadala o pielegnacji malucha, ciekawe ile z tego zapamietam, ale na szczescie bede mogla potem do niej w kazdej chwili zadzwonic :-) z reszta pewnie jak bedzie trzeba to mi sie wszystko przypomni:-) za tydzien spotkanie z Pani psycholog i kapiel maluszka :-) juz sie nie moge doczekac :-)

No nie, czyzbys zdradzala naszego Pana Doktora?? ;-)
Ale tak swoja droga, to jakby nie to, ze mialam z pracy karte Lux-Medu i dzieki temu bezplatne wizyty u naszego lekarza, to pewnie wyladowalabym u Pabiana. :tak:

reklama
No nie, czyzbys zdradzala naszego Pana Doktora?? ;-)
Ale tak swoja droga, to jakby nie to, ze mialam z pracy karte Lux-Medu i dzieki temu bezplatne wizyty u naszego lekarza, to pewnie wyladowalabym u Pabiana. :tak:

hehe no nie zdradzam :-) ale oczarowal mnie na serio hehe :-) nawet mezowi sie spodobal hehe :-)

Do góry