reklama
Elma
Małgosia
A to fajnie macie, ja muszę płacić.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
ja tez place, 99 zł za wyklady (ma ich byc okolo 6) a cwiczenia mam dwa razy w tygodniu za darmo ;-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Karlam co nowego na szkole rodzenia bylo? Nic sie nie chwalisz, wszystko musze z Ciebie wyciagac. ;-)
Karlam1
A BYLO spotkanie z pediatra, duzo mowil o porodzie i o tym co sie z dzieckiej dzieje :-) kiedy jaka kupka itp :-) poza tym bardzo duzo o karmienmiu piersia bylo:-) dostalam nawet film instruktazowy :-)
Karlam1
hej dziewczyny ja wczoraj po kolejnych zajeciach i zostaly mi jeszcze dwa:-) wczoraj bylo spotkanie z ordynatorem dr Pabianem :-) rany jaki to jest genialny facet, zakochalam siew nim ehehehhe mowil o porodzie o tym jak to wyglada, o lewatywie, nacinaniu i wielu innych rzeczach :-) po jego wykladzie polozna jeszcze opowiadala o pielegnacji malucha, ciekawe ile z tego zapamietam, ale na szczescie bede mogla potem do niej w kazdej chwili zadzwonic :-) z reszta pewnie jak bedzie trzeba to mi sie wszystko przypomni:-) za tydzien spotkanie z Pani psycholog i kapiel maluszka :-) juz sie nie moge doczekac :-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
No nie, czyzbys zdradzala naszego Pana Doktora?? ;-)
Ale tak swoja droga, to jakby nie to, ze mialam z pracy karte Lux-Medu i dzieki temu bezplatne wizyty u naszego lekarza, to pewnie wyladowalabym u Pabiana.
Ale tak swoja droga, to jakby nie to, ze mialam z pracy karte Lux-Medu i dzieki temu bezplatne wizyty u naszego lekarza, to pewnie wyladowalabym u Pabiana.
reklama
Karlam1
No nie, czyzbys zdradzala naszego Pana Doktora?? ;-)
hehe no nie zdradzam :-) ale oczarowal mnie na serio hehe :-) nawet mezowi sie spodobal hehe :-)