reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
hehe Lorien dokladnie:-) stwierdzil ze fajny z niego facet heheh :-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Karlam wlasnie dlatego nie upieram sie przy tym, zeby nasz lekarz byl przy porodzie. A mialas okazje poznac Pania Doktor Mazur?? Ona ma dwuczlonowe nazwisko, ale tego pierwszego nie pamietam. Jak nie widzialas jej jeszcze to powiem Ci, ze swietnie pasuje do tych 2 lekarzy. Wiec wydaje mi sie, ze na kogo przy porodzie nie trafimy to bedzie ok.
Karlam1
tez mi sie wydaje ze kazda zmiana personelu bedzie super:-) te polozne co poznalam tez mi sie bardzo spodobaly :-) a tej pani doktor nie poznalam :-(
kamamamusia
Fanka BB :)
Cholera zgubiłam notes z notatkami ze szkoły rodzenia-jestem załamana!!!!!!!!!
Pewnie go wyrzuciłam przy okazji tej manii sprzątania.....
Taka jestem wściekła, że az strach...a jaka smutna....
Pewnie go wyrzuciłam przy okazji tej manii sprzątania.....
Taka jestem wściekła, że az strach...a jaka smutna....
Karlam1
Kamila napewno ci duzo w glowie zostalo, ja nie robilam notatek bo zawsze tak sie zasluchiwalam ze pisanie nie bylo mozliwe:-)
kamamamusia
Najbardziej żałuje , że nie mam diety w trakcie karmienia.....Mieliśmy to fajnie wyłożone-całe listy potraw- co można , co nie, a co ewentualnie tak. Z uwzględnieniem , która co lubi jesć. Szukałam już po internecie, ale te diety sa bardzo ogólne....
T
tynka
Gość
Kamilala moze ktoras z dziewczyn ze szkoly ci udostepni te diety bo to faktycznie fajna sprawa...........:-(
kamamamusia
Tak juz napisałam do jednej , z która się skumplowałam....tylko , że się nie odzywa...bo 2 tyg. temu urodziła.....mam nadzieję, ze coś mi podeśle....
reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Kamilala, tak a potem nam udostepnisz. ;-)