reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szkoła rodzenia

reklama
Karlam wlasnie dlatego nie upieram sie przy tym, zeby nasz lekarz byl przy porodzie. A mialas okazje poznac Pania Doktor Mazur?? Ona ma dwuczlonowe nazwisko, ale tego pierwszego nie pamietam. Jak nie widzialas jej jeszcze to powiem Ci, ze swietnie pasuje do tych 2 lekarzy. Wiec wydaje mi sie, ze na kogo przy porodzie nie trafimy to bedzie ok. :tak:

Cholera zgubiłam notes z notatkami ze szkoły rodzenia-jestem załamana!!!!!!!!!
Pewnie go wyrzuciłam przy okazji tej manii sprzątania.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Taka jestem wściekła, że az strach...a jaka smutna....

Najbardziej żałuje , że nie mam diety w trakcie karmienia.....Mieliśmy to fajnie wyłożone-całe listy potraw- co można , co nie, a co ewentualnie tak. Z uwzględnieniem , która co lubi jesć. Szukałam już po internecie, ale te diety sa bardzo ogólne....

Tak juz napisałam do jednej , z która się skumplowałam....tylko , że się nie odzywa...bo 2 tyg. temu urodziła.....mam nadzieję, ze coś mi podeśle....

reklama
Do góry