reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ja tak właśnie myślałam o większym, ale czy 68 to nie będzie duża przesada? w końcu to noworodek
A ile ma wzrostu to nie wiem, ale waży 2200 i ginka mówiła, że to dość dużo jak na 33 tc.:sorry: i może się całkiem spory urodzić:-p:sorry: a coś więcej może powiedzieć dopiero przy następnej wizycie 30 grudnia:-p:sorry:
Chyba jeszcze poczekam z tym zakupem :sorry:

Chyba jednak kupiłabym (zresztą kupiłam;-)) rozmiar 62, bo 68 jakiś taki ogromny mi się wydawał.

reklama
Ja bym najchętniej zaczęła kupować wszystko od nowa:-) Tak mi się śpieszyło a teraz bym miała co robić:tak: bo mam ograniczone możliwości ruchowe:-)

No w sumie i tak można:-D ale ja mam ciuszków mnóstwo a większe też mam odebrać jak już będą potrzebne. Zresztą finansowo to już nie dam rady:-)

Ja tak właśnie myślałam o większym, ale czy 68 to nie będzie duża przesada? w końcu to noworodek
A ile ma wzrostu to nie wiem, ale waży 2200 i ginka mówiła, że to dość dużo jak na 33 tc.:sorry: i może się całkiem spory urodzić:-p:sorry: a coś więcej może powiedzieć dopiero przy następnej wizycie 30 grudnia:-p:sorry:
Chyba jeszcze poczekam z tym zakupem :sorry:
Moja mała ważyła 2300 w 34tyg. i waga urodzeniowa jest przewidywana na max. 3,5kg więc gdzie kochana tu o dużym dzieciaku mówisz:-D w zupełnej średnicy jest twój maluch! Aż sobie zerknęłam w mój ulubiony link, żeby sie upewnić, czy głupot nie piszę;-)Waga płodu w ciąży : Dziewięć miesięcy
No chyba, że długaśny będzie i chudziutki:tak:Ja kupiłam rozmiar 62 - jakos nie lubię jak dzieciaki toną w ubraniach. Koleżanka urodziła 1 września 4kg chłopaka i dopiero teraz mu 68 zakłada, więc sobie policz ile dorastał do tego rozmiaru...

Morka: no a ja sobie zostawiłam wszystko na ostatnią chwilę i teraz konto z pieniążkami mi czyści jakis halny, już nie mówiąc, że za równo 21 dni mam termin porodu z OM heheh - zaczynam mysleć, że jednak sie nie wyrobię...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja już naszczęście większość mam - pewnie mi jakieś pierdołki do kupienia zostały typu spirytus czy filet ale to zostawie sobie jak będe w szpitalu to niech M ma jakieś zajęcie :tak:

no i jeszcze wózek mi został - wybrany jest tylko poluje na allegro na dobrą okazje :)

Tysiolek jaki filet? Z makreli może być czy lepszy z kurczaka ? Czy jakiś inny bo ja nie mam żadnych filetów jeszcze:-D:-D:-D i nie jarzę jaki jeszcze filet to może być.

Tysiolek jaki filet? Z makreli może być czy lepszy z kurczaka ? Czy jakiś inny bo ja nie mam żadnych filetów jeszcze:-D:-D:-D i nie jarzę jaki jeszcze filet to może być.

no morka jak jaki filet?
no oczywiście że .... z mintaja :laugh2::laugh2::laugh2:
myślałam że toż to oczywiste :) a wam wszystko tłumaczyć trzeba :-p:-p

reklama
Do góry