G
gość 574
Gość
Dziewczyny!
Ciuszki śliczne! Jolcia właśnie dzięki Tobie mnie olśniło, że czapki dla małej nie kupiłam - mam same cienkie z bawełny i jedną welurkową, a przeciez ze szpitala w czymś musi wyjść;-)
liczyłyście ile was wyprawka wyniosła?? bo moje konto krzyczy do mnie, że za duuuuużo aż się boję podliczyć, żeby zawału nie dostać...
Ciuszki śliczne! Jolcia właśnie dzięki Tobie mnie olśniło, że czapki dla małej nie kupiłam - mam same cienkie z bawełny i jedną welurkową, a przeciez ze szpitala w czymś musi wyjść;-)
Ehh u mnie uprane w połowie, ale jak widze tą górę do prasowania...z dnia na dzien przekładam ten moment dziś zamiast się zabrać to siedze i kupuję resztę wyprawki - materacyk do łóżeczka zamówiłam, kocyk taki cieńszy,bo gruby dostałam, pieluszki tetrowe, 2-gą koszulę do karmienia dla siebie i w zasadzie jak dojdą paczki to chyba będzie już wszystkoGosiek śliczne masz te rzeczy
Do mnie tez dotarły ostatnie zakupki własnie sie piorą jak wyschna poprasuje to tez sie pochwale.
liczyłyście ile was wyprawka wyniosła?? bo moje konto krzyczy do mnie, że za duuuuużo aż się boję podliczyć, żeby zawału nie dostać...