reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ja tak właśnie myślałam o większym, ale czy 68 to nie będzie duża przesada? w końcu to noworodek
A ile ma wzrostu to nie wiem, ale waży 2200 i ginka mówiła, że to dość dużo jak na 33 tc.:sorry: i może się całkiem spory urodzić:-p:sorry: a coś więcej może powiedzieć dopiero przy następnej wizycie 30 grudnia:-p:sorry:
Chyba jeszcze poczekam z tym zakupem :sorry:

Chyba jednak kupiłabym (zresztą kupiłam;-)) rozmiar 62, bo 68 jakiś taki ogromny mi się wydawał.

reklama
Ja bym najchętniej zaczęła kupować wszystko od nowa:-) Tak mi się śpieszyło a teraz bym miała co robić:tak: bo mam ograniczone możliwości ruchowe:-)

No w sumie i tak można:-D ale ja mam ciuszków mnóstwo a większe też mam odebrać jak już będą potrzebne. Zresztą finansowo to już nie dam rady:-)

Ja tak właśnie myślałam o większym, ale czy 68 to nie będzie duża przesada? w końcu to noworodek
A ile ma wzrostu to nie wiem, ale waży 2200 i ginka mówiła, że to dość dużo jak na 33 tc.:sorry: i może się całkiem spory urodzić:-p:sorry: a coś więcej może powiedzieć dopiero przy następnej wizycie 30 grudnia:-p:sorry:
Chyba jeszcze poczekam z tym zakupem :sorry:
Moja mała ważyła 2300 w 34tyg. i waga urodzeniowa jest przewidywana na max. 3,5kg więc gdzie kochana tu o dużym dzieciaku mówisz:-D w zupełnej średnicy jest twój maluch! Aż sobie zerknęłam w mój ulubiony link, żeby sie upewnić, czy głupot nie piszę;-)Waga płodu w ciąży : Dziewięć miesięcy
No chyba, że długaśny będzie i chudziutki:tak:Ja kupiłam rozmiar 62 - jakos nie lubię jak dzieciaki toną w ubraniach. Koleżanka urodziła 1 września 4kg chłopaka i dopiero teraz mu 68 zakłada, więc sobie policz ile dorastał do tego rozmiaru...

Morka: no a ja sobie zostawiłam wszystko na ostatnią chwilę i teraz konto z pieniążkami mi czyści jakis halny, już nie mówiąc, że za równo 21 dni mam termin porodu z OM heheh - zaczynam mysleć, że jednak sie nie wyrobię...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja już naszczęście większość mam - pewnie mi jakieś pierdołki do kupienia zostały typu spirytus czy filet ale to zostawie sobie jak będe w szpitalu to niech M ma jakieś zajęcie :tak:

no i jeszcze wózek mi został - wybrany jest tylko poluje na allegro na dobrą okazje :)

Tysiolek jaki filet? Z makreli może być czy lepszy z kurczaka ? Czy jakiś inny bo ja nie mam żadnych filetów jeszcze:-D:-D:-D i nie jarzę jaki jeszcze filet to może być.

Tysiolek jaki filet? Z makreli może być czy lepszy z kurczaka ? Czy jakiś inny bo ja nie mam żadnych filetów jeszcze:-D:-D:-D i nie jarzę jaki jeszcze filet to może być.

no morka jak jaki filet?
no oczywiście że .... z mintaja :laugh2::laugh2::laugh2:
myślałam że toż to oczywiste :) a wam wszystko tłumaczyć trzeba :-p:-p

reklama
Do góry