reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ja tak właśnie myślałam o większym, ale czy 68 to nie będzie duża przesada? w końcu to noworodek
A ile ma wzrostu to nie wiem, ale waży 2200 i ginka mówiła, że to dość dużo jak na 33 tc.:sorry: i może się całkiem spory urodzić:-p:sorry: a coś więcej może powiedzieć dopiero przy następnej wizycie 30 grudnia:-p:sorry:
Chyba jeszcze poczekam z tym zakupem :sorry:

Raczej bym kupiła 62 ale jeśli masz możliwość poczekania to może rzeczywiście najlepsze wyjście.

reklama
Myślę, że będzie trochę luźna, ale na początku musi taka być, bo dzidziol rośnie w oczach i inaczej trzeba by było kupować co chwilkę nową:tak: Nawet nie zauważysz kiedy będzie już w sam raz:-)

Czapeczka boska :tak: ale warto się też rozejrzeć za czapeczkami które mają troczki tak by można było ją zawiązać..... maleństwo będzie się kręcić a uszka "wyłazić":tak:

Moje nowe nabytki: Na pierwszych dwóch zdjęciach są śpiworki :eek: na dole mają lekki ściągacz, nie są zszyte, jakby dziurawe, no ale cóż toż to Hameryka;-):-D Body z reniferem sugerują że siostra nie może się doczekać narodzin siostrzeńca :laugh2: Resztę widać co i jak. Butelki podobne do Aventa ale nie takie same :no: Niestety siostra nie pomyślała i kupiła wszystkie smoczki 0+ a w Polsce tej firmy nie ma więc za jakiś czas będzie musiała przysłać smoczki większe:-D

Załączniki

• Zdjęcie007.jpg
    Zdjęcie007.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 48
  • Zdjęcie008.jpg
    Zdjęcie008.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie009.jpg
    Zdjęcie009.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjęcie010.jpg
    Zdjęcie010.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie011.jpg
    Zdjęcie011.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie012.jpg
    Zdjęcie012.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcie013.jpg
    Zdjęcie013.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 42
Super skarby macie dla swoich szczęsc:tak::-)

Ja musiałam zakupić kombinezonik bo jednak mój synus za duży nie będzie a 68 rozmiar po Dominisiu to jednak za duży co kupiłam mniejszy powinna w tym tygodniu przyjść paczka no chyba że w ostateczności poniedziałek co jak bede już miała klikne zdjęcia i pokaże;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry