reklama
Pasibrzuch
Fanka BB :)
A ja dzisiaj się spotykam z koleżanką, od której mamy mieć ciuszki, więc w końcu dowiem się, co będziemy mieli dla maluszka :-)
Moje zdobycze nowe i spadkowe
ubranka bede miala jeszcze po synku szwagierki, a u tego uzytkownika chce zrobic zakupy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Sliczne te ubranka
Dziewczyny a skąd wiecie jaki rozmiar wyprawki kupować Bo ja nie wiem ,hehe
Boję sie, że ten 56 będzie za mały może, przecież nie wiem jaki się synuś duży urodzi Moja koleżanka kupowała te 56 pare i 62 pare, a synka pare dni temu urodizła 4500 i 63 cm
Boję sie, że ten 56 będzie za mały może, przecież nie wiem jaki się synuś duży urodzi Moja koleżanka kupowała te 56 pare i 62 pare, a synka pare dni temu urodizła 4500 i 63 cm
Anulka8700
Ja bede kupowac na 62 wszystko, moze pare rzeczy na 56 , bo my wysocy jestesmy to córcia malusia nie bedzie, a jeśli nawet to będe miala pozyczonych ubranek na 56 dosc duzo...
No właśnie koleżanka kupowąła więcej na 62 a synuś się urodizł 63 cm a wcale nie są rodzice jacyśbardzo wysocy :-)Ja bede kupowac na 62 wszystko, moze pare rzeczy na 56 , bo my wysocy jestesmy to córcia malusia nie bedzie, a jeśli nawet to będe miala pozyczonych ubranek na 56 dosc duzo...
Anulka8700
te rozmiary tez różnie wychodzą, czasem 62 jest male a czasem duże , od szwagierki synus ma juz 4 miesiace a w 62 jeszcze co po niektore wchodzi a urodził sie 55 cm dł... Nie martw sie mam ten sam dylemat co Ty, jestem zielona w tym wszystkimNo właśnie koleżanka kupowąła więcej na 62 a synuś się urodizł 63 cm a wcale nie są rodzice jacyśbardzo wysocy :-)
Kubiaczka
Anulka8700 śliczne ciuszki
ja kupuje tylko kilka sztuk 56 i resztę 62.
ja kupuje tylko kilka sztuk 56 i resztę 62.
Jednak większość dzieci rodzi się ze wzrostem ok 53-56 cm. Dzieci np. 62 bardzo rzadko się zdarzają. Ja mam pełną wyprawkę na 56, bo nie będę synka w za duże ubierać, strasznie mi się to nie podoba...No właśnie koleżanka kupowąła więcej na 62 a synuś się urodizł 63 cm a wcale nie są rodzice jacyśbardzo wysocy :-)
reklama
Zakochałam się a to są obiekty mojej miłości :-)
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 56 (717110205) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (717231150) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (719159481) - Aukcje internetowe Allegro
Miałam wszystko sama kupować w sklepach, ale to mi się podoba!!!
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 56 (717110205) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (717231150) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (719159481) - Aukcje internetowe Allegro
Miałam wszystko sama kupować w sklepach, ale to mi się podoba!!!
Podziel się: