reklama
P
patrysia*
Gość
Zakochałam się a to są obiekty mojej miłości :-)
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 56 (717110205) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (717231150) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (719159481) - Aukcje internetowe Allegro
Miałam wszystko sama kupować w sklepach, ale to mi się podoba!!!
śliczne:-)
P
patrysia*
Gość
Mój synek urodził się mając 56 cm co ja za długo nie ubrałam tych ciuszków z 56 rozmiaru można powiedzieć że odrazu 62 cm ciuszki ubierałama mówi się że drugie dziecko jest przeważnie większe od pierwszego bądz takie same ale rzadko mniejsze(nielicząc wcześniaka)co ja dokupie body odrazu na 62 cm a jak mi gin powie miejwięcej ile bedzie mieć synek przy końcowym usg i okaże się że jednak mniejsze to wtedy dokupie z rozmiaru 56 cm
labamba23
podwójna mama
Dzisiak kupiłam dla chrześnicy na roczek:-)
Chicco- Koń na biegunach 3w1, jeździdło, rodeo (707546735) - Aukcje internetowe Allegro
A to dla synka kolezanki:-)
Fisher Price Projektor Kubuś Puchatek pilot J9700 (716646283) - Aukcje internetowe Allegro
W przyszłym tyg pojedziemy po wózek, mój M obiecał, że mi kupi, bo na poczatku nie chciał się zgodzić na nowy. Zgodził się pod warunkiem, że kupi sobie nowy kombinezon na motor, ach te chłopy
Chicco- Koń na biegunach 3w1, jeździdło, rodeo (707546735) - Aukcje internetowe Allegro
A to dla synka kolezanki:-)
Fisher Price Projektor Kubuś Puchatek pilot J9700 (716646283) - Aukcje internetowe Allegro
W przyszłym tyg pojedziemy po wózek, mój M obiecał, że mi kupi, bo na poczatku nie chciał się zgodzić na nowy. Zgodził się pod warunkiem, że kupi sobie nowy kombinezon na motor, ach te chłopy
P
patrysia*
Gość
LABAMBA śliczne zabawki:-)ps.masz już jakiś model wózka na oku czy dopiero tak zaczniecie szukać jadąc po niego;-)
labamba23
podwójna mama
mychoice 3-wheeler pushchair chassis : mothercareLABAMBA śliczne zabawki:-)ps.masz już jakiś model wózka na oku czy dopiero tak zaczniecie szukać jadąc po niego;-)
Chciałam ten ale niedaleko nas jest jeszcze jeden sklep, który musze sprawdzić Ale generalnie jakiś podobny
Zakochałam się a to są obiekty mojej miłości :-)
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 56 (717110205) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (717231150) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (719159481) - Aukcje internetowe Allegro
Miałam wszystko sama kupować w sklepach, ale to mi się podoba!!!
Super te wyprawki no i body rozpinane, co jest super, jak nie ma się wprawy z noworodkiem, nie trzeba przez główkę wkładać!
mychoice 3-wheeler pushchair chassis : mothercare
Chciałam ten ale niedaleko nas jest jeszcze jeden sklep, który musze sprawdzić Ale generalnie jakiś podobny
Super wózek!!
reklama
P
patrysia*
Gość
mychoice 3-wheeler pushchair chassis : mothercare
przypominam sobie że juz chyba go pokazywałaśa może to był ktoś inny już sama nie wiem
Podziel się: