reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ostatnia edycja:
reklama
LILKA z tego co słyszałam to X-Landery to fajne wózia:tak:ja wole czterokołowy ale ważne aby tobie dobrze się służył:-)

Kupilismy Stasiowi wózek x lander xt Wózek dziecięcy XT - X-lander
Używany, w super stanie, za 399 PLN z gondolą. Nowy mamy do niego fotelik.
I zastanawiamy się nad przewijakiem WANIENKA+PRZEWIJAK +KOMODA=REGAŁ KĄPIELOWY ! (731612100) - Aukcje internetowe Allegro uważam że super rozwiązanie przy małej łazience i braku wanny
Dziewczyny jeśli któraś z Was miała do czynienia z takim regałem podzielcie się opiniami proszę
Fajny wózek:tak:
Taka komoda to fajna sprawa, moja szwagierka używała jej przez 6m-cy do kąpania, a jako przewijak jeszcze dłużej. Tym bardziej polecam jak nie macie wanny:tak:
Tylko patrzcie, żeby była na kółeczkach bo na poczatku można dzidzie kąpać w pokoju, a dopiero jak zacznie chlapać to przenieść do łazienki:tak: No i wszystkie rzeczy są pod ręką:tak:

A wg mnie to zbędny wydatek. Na początku kapiesz malca w pokoju, więc wanienka wystarczy, później kapiesz pod prysznicem w brodziku przypuszczam. Przewijak dokupujesz i kładziesz na łóżeczko. Ja juz bardziej jestem skłonna pomyśleć nad stojakiem pod wanienkę, żeby nie obciążać kręgosłupa, stawiając wanienke na krzesłach, bo z tym miałam problem pamiętam.

ja także bym nie kupowała tego tzn.ja tylko wanienke bym kupiła co w pokoju kapie dziecko a potem w łazience ale z jednym wyjątkiem dalej we wanience dlatego mam taką fajną gdzie jest szersza i ogólnie taka fajna że mój synek ze spokojem sobie w niej siedzi a w brodziku o nie n ie może później ale pod moim nadzorem bo wiadomo dziecko wstaje czasami lubi się ogólnie bawić przy kąpieli i wole nie pomyśleć co by mogło się stac jakby upadł itp.wole wanienke jednak to plastik :tak:

LILKA z tego co słyszałam to X-Landery to fajne wózia:tak:ja wole czterokołowy ale ważne aby tobie dobrze się służył:-)
moim zdaniem jest ok, na początku też chciałam czterokołowy, ale przy takiej okazji nie miałam co marudzić.
Wracając do komody to wstrzymamy się z zakupem - może kupimy jak już Staś będzie, wtedy obiektywnie stwierdzimy czy nam jej potrezba czy nie.
Zakończyłam dziś listę wyprawkową, dajcie znać jak potrezbujecie to prześle Wam na priv

moim zdaniem jest ok, na początku też chciałam czterokołowy, ale przy takiej okazji nie miałam co marudzić.
Wracając do komody to wstrzymamy się z zakupem - może kupimy jak już Staś będzie, wtedy obiektywnie stwierdzimy czy nam jej potrezba czy nie.
Zakończyłam dziś listę wyprawkową, dajcie znać jak potrezbujecie to prześle Wam na priv

Witam, ja wczoraj z przyszłą babcią (moją mamuśką) pojechałyśmy do hurtownii dla dzieci, ale tak jest dużo cudnych rzeczy, no i kupiłyśmy pieluchy tetrowe i flanelowe, kilka ciuszków, skarpetki, śliczny mięciutki kocyk fo wózka, ręczniczek z kapturkiem po kąpieli i innych kilka drobiazgów. Teraz jak mam te kilka rzeczy w domu to czuje że to biżej niż dalej :)

Ja bym bardzo prosiła o listę wyprawkową :) Bo bardzo dużo rzeczy m uszę kupić dokładnie sie nie znam, pozdrawiam i z góry dziękuję

Witam, ja wczoraj z przyszłą babcią (moją mamuśką) pojechałyśmy do hurtownii dla dzieci, ale tak jest dużo cudnych rzeczy, no i kupiłyśmy pieluchy tetrowe i flanelowe, kilka ciuszków, skarpetki, śliczny mięciutki kocyk fo wózka, ręczniczek z kapturkiem po kąpieli i innych kilka drobiazgów. Teraz jak mam te kilka rzeczy w domu to czuje że to biżej niż dalej :)

Ja bym bardzo prosiła o listę wyprawkową :) Bo bardzo dużo rzeczy m uszę kupić dokładnie sie nie znam, pozdrawiam i z góry dziękuję
poszło w dwóch mailach - nie mogłam załącznika załadować

reklama
Lilka może zamieśc tu tą listę wyprawkową - myślę, że nie tylko ja chętnie okiem zerknę co tam napisałaś, a tylko sobie roboty narobisz jak tak połowie będziesz wysyłała, a nas styczniówek to całkiem sporoo jest:-D:rofl2:

Własnie znalazłam taką kołderkę dla dzidzi i ją na 100% weźmiemy, chyba że znajdę cos lepszego:
http://www.allegro.pl/item728741356.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry