reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

córka dostała poduszke dopiero cos ok 11 miesiaca, a i tak dalej spi pod nia:-p
dla niemowlaka zdrowiej gdy spi bez poduszki na płasko:tak:

córka miała katarek to podkładałam pod materac ksiazki i miała wyzej głowke:tak:

tak samo u mnie z tym ze już tak od 9 miesiąca nie spało za często w łóżeczku tylko w łóżku ale miałam taką dużą poduszke co na niej spało całe dziecko no i jak katarek tak samo podkładałam coś pod materac głównie jakieś koce itp.:tak:

reklama
Mi też wszystkie doświadczone mamy w rodzinie radzą żadnych poduszeczek czy klinów pod główkę, tylko książka pod materac, bo bezpieczniej i sie dziecko nie zaksztusi, itp.

JOASIA ja nienarzekam na mój wózio i ta wkładka jest także w moim usztywniona nie wiem jak to u twojego wózia było ale może to był taki stary typ że mu dużo brakowało:eek:i ja śpiworek wkładałam co i tak samo i bym w tą gondole wkładała co tak samo by miało :tak:bo i w moim wózio i w gondkoli tak samo twardo stabilnie że plus śpiworek i miękko nieco musi być i jest ciepło wiatr nic nieprzeszkadza jest zabudowane dzieciątko bo jeszcze dodatkowo wkłada sie takie ochraniaczki i jest cieplutko bo to nie jest spacerówka tylko jednak wózek dla noworodka:tak:tylko jak mówie gorzej ze składaniem bo wtedy jest cieżki a tak to gondole zdejmujesz i składasz sam stelaż:tak:no i odrazu m owie że wiem jak to jest z gondolą bo moja kumpela ma i tak samo u niej i u mnie jest z ciepłościa itp.poprostu inny typ wózka i tyle na innych zasadach ale bezpieczeństwo ciepło itp.itd.tak samo:tak:

Ja też mam wkładkę do wózka a nie gondolę na stelaż i z córą tez miałam i nie narzekam ;-):tak:

Labamba super ta komoda :tak:

Dziewczynki, a ja zamówiłam sobie wózeczek zrezygnowałam z wersji zielonej w kolorze auta bo to chyba lekka przesada:tak:no i mój M się w końcu włączył do tego więc będzie beżowy x-lander xa jak przyjdzie, pewnie w środę to zrobię fotę, juz sie doczekać nie mogę!!!:-D tak mi szkoda było kasy bo to od mojej mamy, no ale w końcu trochę nim pojeżdże model z zeszłego roku to 1300zł, więc 400zł w kieszeni:-D
mam też już wanienkę, i parę innych pierdół typu mini nożyczki, bo ciuszków jak na razie styknie, jeszcze tyle innych rzeczy do kupienia że szok! mam tylko nadzięję, że ktoś nam kupi fotelik do auta z isofixem bo to koszmarny wydatek to w sumie drugi wózek!!!!:tak:

reklama
Do góry