reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

córka dostała poduszke dopiero cos ok 11 miesiaca, a i tak dalej spi pod nia:-p
dla niemowlaka zdrowiej gdy spi bez poduszki na płasko:tak:

córka miała katarek to podkładałam pod materac ksiazki i miała wyzej głowke:tak:

tak samo u mnie z tym ze już tak od 9 miesiąca nie spało za często w łóżeczku tylko w łóżku ale miałam taką dużą poduszke co na niej spało całe dziecko no i jak katarek tak samo podkładałam coś pod materac głównie jakieś koce itp.:tak:

reklama
Mi też wszystkie doświadczone mamy w rodzinie radzą żadnych poduszeczek czy klinów pod główkę, tylko książka pod materac, bo bezpieczniej i sie dziecko nie zaksztusi, itp.

JOASIA ja nienarzekam na mój wózio i ta wkładka jest także w moim usztywniona nie wiem jak to u twojego wózia było ale może to był taki stary typ że mu dużo brakowało:eek:i ja śpiworek wkładałam co i tak samo i bym w tą gondole wkładała co tak samo by miało :tak:bo i w moim wózio i w gondkoli tak samo twardo stabilnie że plus śpiworek i miękko nieco musi być i jest ciepło wiatr nic nieprzeszkadza jest zabudowane dzieciątko bo jeszcze dodatkowo wkłada sie takie ochraniaczki i jest cieplutko bo to nie jest spacerówka tylko jednak wózek dla noworodka:tak:tylko jak mówie gorzej ze składaniem bo wtedy jest cieżki a tak to gondole zdejmujesz i składasz sam stelaż:tak:no i odrazu m owie że wiem jak to jest z gondolą bo moja kumpela ma i tak samo u niej i u mnie jest z ciepłościa itp.poprostu inny typ wózka i tyle na innych zasadach ale bezpieczeństwo ciepło itp.itd.tak samo:tak:

Ja też mam wkładkę do wózka a nie gondolę na stelaż i z córą tez miałam i nie narzekam ;-):tak:

Labamba super ta komoda :tak:

Dziewczynki, a ja zamówiłam sobie wózeczek zrezygnowałam z wersji zielonej w kolorze auta bo to chyba lekka przesada:tak:no i mój M się w końcu włączył do tego więc będzie beżowy x-lander xa jak przyjdzie, pewnie w środę to zrobię fotę, juz sie doczekać nie mogę!!!:-D tak mi szkoda było kasy bo to od mojej mamy, no ale w końcu trochę nim pojeżdże model z zeszłego roku to 1300zł, więc 400zł w kieszeni:-D
mam też już wanienkę, i parę innych pierdół typu mini nożyczki, bo ciuszków jak na razie styknie, jeszcze tyle innych rzeczy do kupienia że szok! mam tylko nadzięję, że ktoś nam kupi fotelik do auta z isofixem bo to koszmarny wydatek to w sumie drugi wózek!!!!:tak:

reklama
Do góry