reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ja osobiście nie kupiłabym już wózka z miękką gondola jeszcze na zimę. Ale to każda z nas ma swoje upodobania.

a dlaczego, pytam bo nie wiedziałam że są różne gondole :zawstydzona/y:

Anulka i jak się szwagierce sprawuje?

myślę, że tani jak na taki zestaw co Wy na to?

Szwagierka jest zadowolona, wozi sie dobrze, chociaż jak dla mnie jest trochę cieżki, i duży...Cena jest fajna..

Mi sie podobaja coneco http://www.allegro.pl/item733015245_gondola_spacer_coneco_v4_wielka_wyprzedaz.html

reklama
Moja koleżanka, doświadczona mama (akutualnie w trzeciej ciąży) poradziła mi, żebym poszukała w sklepie wózka, a potem kupiła ten wybrany na allegro, bo są o wiele tańsze. Tak samo jest z wieloma innymi rzeczami.
Co do poduszki, to też uważam, że niepotrzebna :-) teraz strasznie dużo rzeczy robią dla dzieci, a tak naprawdę potrzebujemy tylko kilku :-)

Gosiu, a po co taka poduszeczka, ja jestem zdania, ze przez dobre pół roku to kłaść tylko na płasko:confused: No chyba, że bedzie miało katar, ale i wtedy mozna podnieść delikatnie jedną strone łóżeczka:tak:
no właśnie się zastanawiam czy potrzeba :confused:bo z córą nie miałam i jakoś żyłyśmy :rofl2:

pomyślałam sobie że może ja o niej nie wiedziałam i dlatego nie miałam :szok::zawstydzona/y:

reklama
no właśnie się zastanawiam czy potrzeba :confused:bo z córą nie miałam i jakoś żyłyśmy :rofl2:

pomyślałam sobie że może ja o niej nie wiedziałam i dlatego nie miałam :szok::zawstydzona/y:

córka dostała poduszke dopiero cos ok 11 miesiaca, a i tak dalej spi pod nia:-p
dla niemowlaka zdrowiej gdy spi bez poduszki na płasko:tak:

córka miała katarek to podkładałam pod materac ksiazki i miała wyzej głowke:tak:

Do góry