reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

to nie tajemnica chyba:-D odzież ciążowa rozm 46 używana ale jak nowa (704775936) - Aukcje internetowe Allegro

a co x-landera to chyba się na niego zdecyduje bo quinny za gondolę i spacerówkę krzyczą 2000, a x-lander 2009 to 1600zł za gondolkę i spacerówkę, a na allegro są jeszcze wyprzedaże z 2008roku nowych które właściwie niczym się nie różnią i te można chwycić za 1300zł, a że chyba dziadkowie będą płacić to też nie chcę nikogo naciągać, no i w końcu bardzo mi sie podobają, myślę o modelu xa (4kołowy) albo xt (3kołowy) i nie wiem:confused:
a prowadzą się bajecznie bo pojeździłam nimi w sklepie:-D:-D:-D
Te majtasy - pierwsza klasa. Ja bym na to nie wpadła, ale trzeba mieć fantazję!:-) A o x landerze też myślę, ale chcę go najpierw zobaczyć, pomacać.:tak: I chyba go zamówię.

reklama
po namyslę chcę xlandera :-D już nic więcej nie szukam bo zwariuję, musze się teraz do dziadków uśmiechać bo ja bym już ten wózeczek chciała, hehe zapakuję psa i będę śmigać dookoła kanapy:-D:-D:-D:-D
a tak serio to podobał mi się zawsze ten zielony, a teraz też niebieski, decyzje podejmę 3 wrzesnia po usg, jak chłopaczek to niebieski, jak dziewczynka to zielony, kurczę sama nie wiem:-D:-D:-D
idę zrobić fotkę ciuszków to wam pokażę moje skarby ubrankowe ale tak ogólnie bo miejsca nie starczy!;)

zagłosowane:-D:-D:-D
byłam w hurtownii dla dzieci i znowu oczopląsu dostałam z radochy:-D:-D
byłam napalona na xlandera a teraz widziałam quinny i zakochałam się w jego zieleni masakra tylko że jego gabaryty mi chyba do autka nie wlezą:no::-D:-D

Dorciaa a jak oceniasz x landera?

Dorciaa znajoma ma XLANDERA i bardzo sobie chwali. Mowi ze super sie prowadzi i naprawde porzadnie i elegancko sie prezentuje:-)Ja musze sie zaczac rozgladac ale blizniaczych niestety jest duzo mniej wiec tak nie poprzebieram..

ania98765 pisze:
Jeśli mogę też napisać coś na temat x landera to chciałabym powiedzieć, że wg mnie są super, koleżanka ma, ale nażeka na małą gondolę. cieszy się, że jest ciepło bo gdyby miała jakieś kołderki kłaść, to po prostu nie zmieściłoby się. Ale pomimo tego to git.
Z góry przepraszam, że się wtrąciłam i że piszę o wóżku tu na głównym, wiem, ze od tego jest specjalny wątek.

Dziewczyny przeniosłam fragmenty Waszych postów z głównego, a tam wykasuję co trzeba ;-)

Ostatnia edycja:
Kochana_wawa przepraszam za kłopot, sumiennie obiecuję, ze to się wiecej nie powtórzy:-D:-D:-D

a oto i moje skarby:-D
przedstawiam, pieluszki, pajacyki, śpioszki, słynne body 29sztuk, kaftaniki, kapciuchy od babci, potem spodenki sukienki itd, dla chłopczyka i dziewczynki bo dalej nie wiadomo:-D

My kupujemy komode z przewijakiem do demontowania.
Agbar masz jakiś typ na oku? Bo ja walsnie się zastanawiam jak to wygląda i gdzie to znaleźć. Na allegro mi się niezbyt podoba (oferta z wawy, bo nie będę ściągać z końca Polski, tylko bym odebrała sama, ale wyboru nie ma zbytnio).
Wogóle sa jacyś producenci mebli dla dzieci? Bo coś musimy kupić - w pokoju, gdzie urządzamy maluszka było nasze małe biuro i taki śmietniczek - co niepotrzebne, to tam lądowało:-) A pokoik nie jest duży, bo to najmniejszy w mieszkaniu (gdzieś z 9 metrów) i coś trzeba postawić na ubrania dziecka + łóżeczko i chyba taka komoda z przewijakiem by się sprawdziła w małym pokoju, co? Ale sama komoda to ciu za mało na ciuszki, więc dumam skąd tu meble takie ładne i nie za drogie dla dziecka wziąć
....
ja się też zastanawiam nad przewijakiem i nie wiem sama bo jak tak sobie pomyslałam to mam w tym pokoiku bardzo fajną kanapę i fotel idealny na przewijak więc zdecyduję się chyba tylko na jakąś podkładkę

wczoraj miałam znowu najazd teściowej i przeliczyłam jeszcze raz że mam już 29par bodów:-D ta kobieta jest szalona:-D a i tak polowę rzeczy komasuje w domu bo chce przynieść jak się dzidzia urodzi obawiam się że wtedy braknie mi miejsca!:-D:-D

moja koleżanka, u której córci jestem chrzestną i nakupowałam jej mnóstwo rzeczy i nie takich tanich obiecała mi ciuszki, fotelik :crazy: tylko że teraz wszystko wyprzedaje zołza i jeszcze prosi o przebicie jej aukcji no żenada ona nawet majtki ciążowe sprzedaje:crazy::crazy::crazy:
Ludzie to mają pomysły, żeby majtki sprzedawać:-D:-D:-D Dobry żart, tylko z tragedią myślę o tym, czy jak ona wystawia majtki, czy się znajdą kupcy na takie coś... haahah

Ale masz super teściową - moja to nawet jednego body nie kupi, bo ona o takich rzeczach nie myśli, nie ten wiek, dla niej to bardziej jak prawnuczka, a nie wnuczka (teściowa ma 77 latek). Za to pewnie na moją mamę mogę liczyć, chociaz ona też woli nam pieniążki dać i żebyśmy po swojemu kupili.

Kuzynka dzwoniła do mnie w niedzielę, że ma cały karton rzeczy po swoim synku i że czekaja na mnie, więc na chłopca coś tam się już trafiło, a na dziewczynkę od brata po chrześniaczce coś im zostało podobno, więc może nie będzie tak źle!

Agagsm drewex ma fajne mebelki dostałam w hurtowni katalog jest w czym wybierać i są też na allegro to można obejrzeć:-D

reklama
Agagsm drewex ma fajne mebelki dostałam w hurtowni katalog jest w czym wybierać i są też na allegro to można obejrzeć:-D
O dzięki - zaraz sobie popatrzę co tam mają ciekawego.

A macie jakąś szafę na ubranka czy tylko komodę czy gdzie będziecie trzymać ciuszki dla dziecka? Bo nie wiem ile tego musze mieć na ciuchy:-)

Do góry