reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

ja się też zastanawiam nad przewijakiem i nie wiem sama bo jak tak sobie pomyslałam to mam w tym pokoiku bardzo fajną kanapę i fotel idealny na przewijak więc zdecyduję się chyba tylko na jakąś podkładkę

wczoraj miałam znowu najazd teściowej i przeliczyłam jeszcze raz że mam już 29par bodów:-D ta kobieta jest szalona:-D a i tak polowę rzeczy komasuje w domu bo chce przynieść jak się dzidzia urodzi obawiam się że wtedy braknie mi miejsca!:-D:-D

moja koleżanka, u której córci jestem chrzestną i nakupowałam jej mnóstwo rzeczy i nie takich tanich obiecała mi ciuszki, fotelik :crazy: tylko że teraz wszystko wyprzedaje zołza i jeszcze prosi o przebicie jej aukcji no żenada ona nawet majtki ciążowe sprzedaje:crazy::crazy::crazy:

reklama
moja koleżanka, u której córci jestem chrzestną i nakupowałam jej mnóstwo rzeczy i nie takich tanich obiecała mi ciuszki, fotelik :crazy: tylko że teraz wszystko wyprzedaje zołza i jeszcze prosi o przebicie jej aukcji no żenada ona nawet majtki ciążowe sprzedaje:crazy::crazy::crazy:

o matulu :-D:-D przesada z tymi majtkami
to Dorciaa na wiele nie licz jak koleżanka aktywna na allegro; moje tez proszą czasem o podbijanie, strasznie mnie to denerwuje i czasem odmawiam, to nie fair jest

Przewijak jest moim zdaniem niezbędny, na komodzie najlepszy. Te na łóżeczku są praktyczne, bo mało miejsca zajmują, ale trochę blokują dostęp do dziecka w łóżeczku. Przewijanie dziecka na łóżku, kanapie np. u mamy wspominam koszmarnie, kręgosłup boli od pochylania się i strasznie niewygodnie.

to nie tajemnica chyba:-D odzież ciążowa rozm 46 używana ale jak nowa (704775936) - Aukcje internetowe Allegro

a co x-landera to chyba się na niego zdecyduje bo quinny za gondolę i spacerówkę krzyczą 2000, a x-lander 2009 to 1600zł za gondolkę i spacerówkę, a na allegro są jeszcze wyprzedaże z 2008roku nowych które właściwie niczym się nie różnią i te można chwycić za 1300zł, a że chyba dziadkowie będą płacić to też nie chcę nikogo naciągać, no i w końcu bardzo mi sie podobają, myślę o modelu xa (4kołowy) albo xt (3kołowy) i nie wiem:confused:
a prowadzą się bajecznie bo pojeździłam nimi w sklepie:-D:-D:-D

Dziewczyny, a co sądzicie o przewijakach? Warto kupować? Opinii słyszę pełno i różnych, raz że bardzo się przydał, innym razem, że krótko był używany i nie opłaca się kupować. Na razie kupiłam ceratkę z podkładem i nie wiem czy kupować przewijak. Jak sądzicie?
Przewijak to rzecz niezbędna - jak masz mało miejsca, taki na łóżeczko się sprawdzi. Można go zawsze odstawić na bok, nie ma z tym problemu. Jeśli masz więcej miejsca, warto kupić komodę z przewijakiem, bo masz pod ręką wszystko na raz.
wczoraj miałam znowu najazd teściowej i przeliczyłam jeszcze raz że mam już 29par bodów:-D ta kobieta jest szalona:-D a i tak polowę rzeczy komasuje w domu bo chce przynieść jak się dzidzia urodzi obawiam się że wtedy braknie mi miejsca!:-D:-D

Masz fajną teściową! Myślę, że jak się dziecko urodzi, zaleje Cię ubrankami;-)

Co do koleżanki, to chyba tylko śmiech pozostaje.

reklama
DORCIA podziwiam koleżanke z tymi majtkami:-D jeju ja bym nigdy nieodkupiła majtek:rofl2: to już nie ma mowy abym na aukcji je wystawiała:-D ale te spodnie sa fajne:tak:

Do góry