reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Nikki moze ktoras styczniowa mamusia zechce odkupic jak nie uda sie oddac :-):-):-)
pokaz zdjecie :tak:

czesc wszystkim tak wogole ;-)

Nikki ty przynajmniej miałaś tak pwoiedziane, że córa będzie i dlatego kupiłaś różowe, a mi to palma chyba odbiła jak sukienke kupowałam, bo to tylko moje przewidywania, że rośnie mi córa:rofl2:
No i właśnie zakupiliśmy maluszkowi matę edukacyjna Las Tropikalny Fisher Price:) Udało nam się odkupić po innym szkrabie za 80 zł. a jest w super stanie - nic nie zniszczone, wszystkie zabaweczki i czyściutka, nie podrapana!
W zalączniku ta nieszczęsna sukienka dla mojej damy na lato, o ile to rzeczywiście będzie mała dama, a nie kawaler:-p:-D:-D

Załączniki

• DSCN2242.jpg
    DSCN2242.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 41
Ja się chyba pochamuje troszke z zakupami,:-pa niech potwierdzi się ten chłopaczek na usg połowkowym,:tak: bo gdyby ginka powiedziała, że to dziewuszka, to pewnie bym nie czekała to następnego usg i już szalała:-D a tak to jeszcze poczekam, może mój szkrabek zamiast ptaszka pokazał pani doktor paluszek:-D ha, ha ... naiwna, jeszcze się łudze....:-D:rofl2:

Ja bodziaki wspominam wspaniale zwłaszcza jak mała zrobiła kupę po łopatki :-Di ściągaj tu dziecku to przez głowę :-D
Taaaak. To też przerabialiśmy:-D Ale co tam.
No to fajnie! Ja mam uroczy komplecik Hallo Kitty różowo-biały, który kupiłam w H&M dla córci, która okazała się synkiem, co ja teraz z tym zrobię?? Ile dni po zakupie jest na zwrot?
W h&m jest 28 dni na wymianę lub zwrot. W każdym razie do tej pory tak było.
Może w czwartek pojadę i spróbuję oddać, bo ani wśród znajomych ani rodziny córcia żadna się nie szykuje...
Tu na forum się cztery panny szykują, więc pobaw się w dobrą ciotkę;-)

Ja tam szaleje z uniowersalnymi kolormi:-) Oto ostatni zakup
Zobacz załącznik 158008

Śliczne! Ja przypadkiem wykorzystałam okazję, że u nas w sklepie były przeczeny i udało mi się kupić smoczki, gryzaki, butelkę itp. w korzystnych cenach. W przyszłym tygodniu może w końcu uda mi się umówić z koleżanką, od której mamy dostać ciuszki, to będę wiedziała co mamy na stanie :-)

Nikki ty przynajmniej miałaś tak pwoiedziane, że córa będzie i dlatego kupiłaś różowe, a mi to palma chyba odbiła jak sukienke kupowałam, bo to tylko moje przewidywania, że rośnie mi córa:rofl2:
No i właśnie zakupiliśmy maluszkowi matę edukacyjna Las Tropikalny Fisher Price:) Udało nam się odkupić po innym szkrabie za 80 zł. a jest w super stanie - nic nie zniszczone, wszystkie zabaweczki i czyściutka, nie podrapana!
W zalączniku ta nieszczęsna sukienka dla mojej damy na lato, o ile to rzeczywiście będzie mała dama, a nie kawaler:-p:-D:-D
sukienusia cudna!!!! :-):-)
i fajnie że udało się wam matę kupić :tak::tak: :-):-)

reklama
Dziewczyny a jaki materac kupujecie do łóżeczka? Ja słyszę ciągle o gryczano=kokosowym, ale mój M włączył się do akcji hehe w końcu, i on wynajduje jekieś drożyzny ale wszystkie są z pianką kokosem i lateksem. I już sama nie wiem, co lepsze....:confused:

Do góry