reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

ja mam pytanie z innej beczki...;-)
które body jest lepsze? z długim rękawkiem, z krótkim czy bez ?? :sorry2:

reklama
IVI powiem tak ja mojemu synkowi kupowałam z długim rekawkiem (bo często leżał na samych bodziakach i coś na nózki ubierałam czy to śpioszki czy rajstopki czy kalesonki)na chłodniejsze dni a potem z krótkim na cieplejsze(także je mozesz pod bluzeczki sweterki ubierać)a bezrękawek to jedynie podkoszulki miałam ale ubierałam je tylko wtedy jak było ciepło i jedynie na to koszulka z krótkim rekawkiem(bo jak było ciepło ale nie na tyle aby mógł być na samej koszulce );-)

Ja miałam i krótkie i długie. Krótkie pod pajace - zamiast kaftaników, bo do tych miałam wstręt, a długie do spodni czy śpiochów. Swoją drogą body to wspaniały wynalazek.

I co się jeszcze u mnie sprawdziło - śpiochy i pajace rozpinane w kroku. Szczególnie w nocy, kiedy moje smoczysko trzeba było przebierać, takie ubranka rozpinane w kroku były wspaniałe! Dużo mniej pracy i można było spokojnie wrócić do wyrka. A jak musiałam całość rozpinać, to najczęściej mój synuś zdążył posiusiać jeszcze cały przewijak.:crazy:

Nikki, tak to właśnie ta kołyska zobaczylam ją w sklepie i hehe miłość od pierwszego wejrzenia:-D:-D:-D

Racja, jest urocza!:tak::tak::-D

ja mam pytanie z innej beczki...;-)
które body jest lepsze? z długim rękawkiem, z krótkim czy bez ?? :sorry2:

Jak ubierzesz na body pajacyk, to z krótkim, a jak śpiochy to z długim, do spodni czy półśpiochów też z długim.

A co do tego, co jest potrzebne do szpitala, to najlepiej zadzwonić i zapytać, albo iść osobiście i spytać położnej, często w szkole rodzenia, jeśli jest przy szpitalu, gdzie będzie się rodzić, dają takie listy- ja dostałam.

Oliwka dzisiaj dostała mini wyprawkę od mojej koleżanki, nie mogła się oprzeć jak łaziła po sklepach:-D. Pajacyki, komplecik na lato, czapusie, ...........i nie chce mi wierzyć jak jej mówię, że chyba czas na baby;-)

A takie spodenki kupiłam dla maluszka z różowymi dodatkami he he (czyli dla Julki):sorry2::-D

Sorki cosik mi nie wyszło :-p

Załączniki

• IMG_0022.jpg
    IMG_0022.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_0024.jpg
    IMG_0024.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry