reklama
P
Pająk
Gość
chcę te puzzle na podłogę ;-) nie bedę czekac, bo miałam miec zdobyczne, ale ciotka się wczasuje to nie wiem kiedy dostanę....
Dziewuszki znalazłam cuś takiego ale trzeba działac szybko ;-)
PUZZLE PIANKOWE!___ KOMPLET 36 elementow + GRATISY (1092991175) - Aukcje internetowe Allegro
PUZZLE PIANKOWE!___ KOMPLET 36 elementow + GRATISY (1092991175) - Aukcje internetowe Allegro
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Ale te puzzle są chyba malutkie.
Tu są te, co ja mam EDUKACYJNE PUZZLE PIANKI-OBRAZKI! 6szt 90x60cm!!! (1114967495) - Aukcje internetowe Allegro, ale ja zamówiłam 4 komplety, na pół pokoju je mam
Tu są te, co ja mam EDUKACYJNE PUZZLE PIANKI-OBRAZKI! 6szt 90x60cm!!! (1114967495) - Aukcje internetowe Allegro, ale ja zamówiłam 4 komplety, na pół pokoju je mam
Widzę że one są małe - tylko cena do ilości mnie zastanawia. Chyba też duże kupię.
agniecha83
Pasi, czyli te są ok? Mówisz że czter komplety wystarczą?
Kurcze, jest ich pełno na allegr i nie wiadomo co wybrać
Pasi, czyli te są ok? Mówisz że czter komplety wystarczą?
Kurcze, jest ich pełno na allegr i nie wiadomo co wybrać
Ja biorę 2 komplety styknie mi
Pasibrzuch
Zależy na jaką powierzchnię chcesz, ja mam na pół pokoju u małej ;-)
reklama
Fajne są te puzle, kurcze tyle lat temu Michał też miał i sięsuper sprawdzały.... one nadal są w sprzedaży aż w szoku jestem.
No proszę to już w twoich czasach były... ;-)
Ale rzeczywiście są świetne - Gabi bardzo je lubiła - żuć, gryźć, wyjmować i wkładać poszczególne elementy
Podziel się: