reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Nie wiem jak to jest dokładnie z tymi testami bo niektóre firmy po prostu nie dostarczają swoich produktów do testów obawiajac się wyników, ale maxi cosi ma ogólnie dobre opinie, ten który teraz wybrałaś, maxi cosi priori był testowany w 2007/2008 i dostał 4 wiec bardzo dobra opinia, jest w tej tabeli tylko musisz niżej zjechać na poprzednie lata;-)

...kupiłam przez przypadek w hurtowni takie cudo i od miesiaca robi furorę
SMILY PLAY WESOLE ZWIERZACZKI PSZCZOLA INTERAKTYNW (1120535733) - Aukcje internetowe Allegro
mały szaleje i pbraca na prawo i lewo bo skrzydełka ruszaja się wydajac różne dzwięki w przypadkowej kolejnoąci a przy tym brzuszek pszczoły swieci i też mozna go naciskać, tylko zastrzegam że tego sprzedajacego nie znam

kupiłam u niego krzesełko do karmienia 1 lipca i 1 lipca przesłałam pieniadze. Na aukcji dostępne były wszystkie kolory - wybrałam jeden. Wysyłka od 2 do max 7 dni. Po 7 dniach po moich monitach czy wysłał bo nic nie dotarło napisał, ze nie ma koloru i zebym sobie wybrała inny. Ja na to, że nie chcę innego, że chcę ten i kiedy będzie. Cisza. 12 lipca po monicie allegro napisał że o co mi chodzi, przecież kolor będzie na koniec lipca to mi wyśle. Poprosiłam o zwrot pieniedzy. czekam - forsy jeszcze nie ma. Obawiam sie, że znów będę interweniować przez allegro.

Ja byłabym już wścieknięta:sorry2:

reklama
Dziewczyny, przypomnijcie mi jakieś sensowne nie za głośne zabawki dla 6 miesiecznego malucha. Wiem ,ze bylo tu polecanych troszke ale już dostaje kota. Narazie kupiłam kulę pełzaka z fisher price i nie wiem co kupic jeszcze mądrego,. Nie chce zabawek co piszą za każdym dotknieciem lub wyją syreny ale coś tworczego. Jakaś tępa jestem wśrod tak dużego wyboru.

Do góry