reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

jeszcze nie wiem -to sie okaze na poczatku sierpnia po chrzcinach;-) ale pewnie nie za wiele bo jeszcze na fotelik do samochodu musi wystarczyc.;-) a no to dobrze ze piszesz bo ja bym nabyla "parasolke" z przeswiadczeniem ze na zime bedzie ok;-) czyli na zime pewnie lepsze sa te masywniejsze tak?

reklama
jeszcze nie wiem -to sie okaze na poczatku sierpnia po chrzcinach;-) ale pewnie nie za wiele bo jeszcze na fotelik do samochodu musi wystarczyc.;-) a no to dobrze ze piszesz bo ja bym nabyla "parasolke" z przeswiadczeniem ze na zime bedzie ok;-) czyli na zime pewnie lepsze sa te masywniejsze tak?

słuchaj to moja osobista opinia - ja wole masywniejsze z dużymi kołami bo łatwiej mi jest jeździć tym po parku czy lesie w zimie ale może niech inne podwójne mamy się wypowiedzą

ja tez wlasnie juz powaznie mysle nad spacerowka bo ten moj jest starsznie ciezki i juz nie daje rady go wnosic,poza tym lada dzien mala juz bedzie sama siedziala. i wymarzylam sobie taki wozeczke do 5kg. mozecie cos polecic? i czemu spacerowki nie nadaja sie na jesien -zime?? (sorki moze to glupie pytanie ale sie nie znam):nerd:

beti ja tez nie wiedziałam dlaczego spacerówki się nie nadają na zimę. A dziś na spacerze spotkałam kolezankę, która uświadomiła mi, ze na małych podwójnych kółkach to ja się nieźle namęcze na śniegu.
I teraz mam dylemat.... chciałam swój cięzki wózek juz sprzedać i zostać tylko z porządną spacerówką, a tak...dalej graciarnia w domu .... chyba nie będe zbyt wiele inwestować w spacerówkę... sama juz nie wiem...

Ostatnia edycja:
beti ja tez nie wiedziałam dlaczego spacerówki się nie nadają na zimę. A dziś na spacerze spotkałam kolezankę, która uświadomiła mi, ze na małych podwójnych kółkach to ja się nieźle namęcze na śniegu.
I teraz mam dylemat.... chciałam swój cięzki wózek juz sprzedać i zostać tylko z porządną spacerówką, a tak...dalej graciarnia w domu .... chyba nie będe zbyt wiele inwestować w spacerówkę... sama juz nie wiem...

To zależy też od tego czy wasz wózek mieści się np. w samochodzie i czy np. jesteś w stanie wyjechac z nim na dłużej (czyli bety, turystyczne itp w bagażniku) i czy mieszkasz wysoko i musisz targac - jeśli mieści ci się w samochodzie i nie musisz targac to ja na twoim miejscu bym nie kupowała

no właśnie jest duży i ciężki. Do samochodu wchodzi, ale na styk, a mam kombiaka:-p Ale już nie nic się nie zmieści już w bagażniku.:-pNawet po złożeniu zajmuje dużo miejsca:baffled:torby zawsze można położyć na siedzeniu :-p my i tak na dłużej to raczej z małym nim nie jeździmy.
I mam winde (często zepsutą :-p:baffled:) Gorzej jest jak gdzieś idziemy i trzeba wdrapywać się po schodach....
Oj, chyba wszystko wskazuje na to, że zostane przy swoim wóziu na zime. A spacerówa, jeśli nawet będzie, to chyba będzie jakaś nazwyklejsza. Nie będe szaleć:-p Przynajmniej kase zaoszczędze:-p Jak to dobrze was się poradzić :-p:-D zobaczymy jeszcze, co mój m. powie:cool:

Dziękuje wszystkim za porady :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, nie mam weny na nowe zabawy i zabawki. Teraz powinny być jakieś mądrzejsze, nie? Choć Ozzie jest dalej number one ;-)

Dziewczyny, chcę kupić fotelik samochodowy ale nie wiem czy9-18 kg czy 9-25kg? wogóle to jestem bardzo zielona w tej mechanizacji:sorry2:

reklama
ja myśle ze kupie tez 9-36 kg - takie rozwojowe, rozkładane, wogóle to dzisiaj na TVN w uwadze bedzie probram o fotelikach - warto obejzec :-)

Do góry