reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

tak wiki juz sama siada tylko jak siedzi na kanapie to sie pochyla mocno do stopek i czasami zaliczy upadek

reklama
tak wiki juz sama siada tylko jak siedzi na kanapie to sie pochyla mocno do stopek i czasami zaliczy upadek

Wow - tzn sama z pozycji leżącej usiądzie? To zdolniacha z niej. Ale jesli jeszcze upada i się "składa jak nożyczki" znaczy że ma jeszcze miękki kręgosłup i nie powinna zbyt długo siedzieć

Ja Alexa karmie w krzeselku ale przechylonym do tylu,choc on tak jak do siadu sie nie spieszy to jak widzi miseczke to juz,juz on siedzi!!Mamo ja siedze popatrz,bez podporki..po czym bum na plecy:-D

To ja wyskoczę teraz z tematem :-D
Musimy kupić nowe łóżeczko, wiem, że macie już sprawdzone ;-)Powinno być solidne i w miarę tanie.
Fafcia rozbraja nam to, które mamy, a że jest po dwójce dzieci i ma prawie 10 lat, to po silniejszym poruszeniu łóżeczkiem szczebelki same lecą, bo sprężyny nie trzymają... :baffled:

To ja wyskoczę teraz z tematem :-D
Musimy kupić nowe łóżeczko, wiem, że macie już sprawdzone ;-)Powinno być solidne i w miarę tanie.
Fafcia rozbraja nam to, które mamy, a że jest po dwójce dzieci i ma prawie 10 lat, to po silniejszym poruszeniu łóżeczkiem szczebelki same lecą, bo sprężyny nie trzymają... :baffled:

nasze pewnie widziałaś ŁÓŻECZKO SOSNOWE OKAZJA!!! (1106679356) - Aukcje internetowe Allegro kupowaliśmy od tego sprzedawcy ale białe jestem zadowolona w 100% ;-)

My się karmimy już w krzesełku do karmienia od kilku dni, ale to krzesełko ma 3 pozycje więc my w tej środkowej, albo tej najbardziej leżącej bo plucie marchewką i plamy na bujaczku i na kanapie bo na niej stał, albo mój cierpiący kręgosłup jak karmiłam Go na podłodze się buntował. My mamy krzesełko BabyOno - takie zielony konik, Czechow dałą linka tu do tych krzesełek..

Dziewczyny potrzebuje tego linka do piankowych puzzli - nie mogę znaleźć. Swoje pożyczyłam koleżance a ona je wyrzuciła kiedy już jej nie były potrzebne....

reklama
Czechow fajna koleżanka, pożycza a nie oddaje...Pasi czasem nie kupowała ostatnio?

Się zjeżyłam ale teraz już nic nie poradzę.

Jużem sobie znalazła.... W sumie to też nie jest optymalne rozwiązanie ale teraz też nie jest dobrze - mała leży na kocu na drewnianej podłodze i jeździ po całym pokoju.

Do góry