reklama
tak wiki juz sama siada tylko jak siedzi na kanapie to sie pochyla mocno do stopek i czasami zaliczy upadek
Wow - tzn sama z pozycji leżącej usiądzie? To zdolniacha z niej. Ale jesli jeszcze upada i się "składa jak nożyczki" znaczy że ma jeszcze miękki kręgosłup i nie powinna zbyt długo siedzieć
Pasibrzuch
Fanka BB :)
To ja wyskoczę teraz z tematem
Musimy kupić nowe łóżeczko, wiem, że macie już sprawdzone ;-)Powinno być solidne i w miarę tanie.
Fafcia rozbraja nam to, które mamy, a że jest po dwójce dzieci i ma prawie 10 lat, to po silniejszym poruszeniu łóżeczkiem szczebelki same lecą, bo sprężyny nie trzymają...
Musimy kupić nowe łóżeczko, wiem, że macie już sprawdzone ;-)Powinno być solidne i w miarę tanie.
Fafcia rozbraja nam to, które mamy, a że jest po dwójce dzieci i ma prawie 10 lat, to po silniejszym poruszeniu łóżeczkiem szczebelki same lecą, bo sprężyny nie trzymają...
To ja wyskoczę teraz z tematem
nasze pewnie widziałaś ŁÓŻECZKO SOSNOWE OKAZJA!!! (1106679356) - Aukcje internetowe Allegro kupowaliśmy od tego sprzedawcy ale białe jestem zadowolona w 100% ;-)
Klara M
My się karmimy już w krzesełku do karmienia od kilku dni, ale to krzesełko ma 3 pozycje więc my w tej środkowej, albo tej najbardziej leżącej bo plucie marchewką i plamy na bujaczku i na kanapie bo na niej stał, albo mój cierpiący kręgosłup jak karmiłam Go na podłodze się buntował. My mamy krzesełko BabyOno - takie zielony konik, Czechow dałą linka tu do tych krzesełek..
agniecha83
ooo, ja tez bym chciała te puzzle kupić więc także proszę o link
reklama
Czechow fajna koleżanka, pożycza a nie oddaje...Pasi czasem nie kupowała ostatnio?
Się zjeżyłam ale teraz już nic nie poradzę.
Jużem sobie znalazła.... W sumie to też nie jest optymalne rozwiązanie ale teraz też nie jest dobrze - mała leży na kocu na drewnianej podłodze i jeździ po całym pokoju.
Podziel się: