reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Paulina to co wklejałam można już za 180PLN na allegro kupić, po prostu wkleiłam pierwszy lepszy link;-)
Czechow ja bym kupiła od razu ze słomką, ale ja mam takie logopedyczne zboczenie, bo nam zawsze logopedka powtarzała, że niekapki są be :-p A w ogóle to najlepiej jakby dziecko od razu ze zwykłego kubka nauczyło się pić, fakt dla rodzica jest to uciążliwe, ale z logopedycznego punktu widzenia najlepsze :-p
Do nauki picia ze zwykłego kubka polecam kubeczek Medela, maciupki jest, ale do nauki jest gicior:
Kubek do karmienia niemowląt firmy Medela | Karmienie | Karmienie butelką | Kubki | MamaBebe.pl

Chyba rzeczywiście kupię ze słomką - te kubeczki do karmienia widziałam i też słyszałam że dobre ale z tym to chyba sobie trochę poczekam. Dzięki za radę

dziołchy a wy juz karmicie dzidziołki w owych krzesełkach :szok:
bo u nas do karmienia jest najpeszy bujaczek :)
my nadal nie siedzimy sami i do tego czasu nie mysle o krzesełku - dobrze mysle ?

Ja też karmię albo w samochodowym albo w leżaczku i na razie styknie - krzesełko stoi i czeka - jak mała będzie siedzieć to wtedy je wyjmę.

reklama
ja tez karmie w lezaczku tyle ze moj lezaczek ma 3 pozycje: od lezacej do siedzacej ale uzywamy tej środkowej czyli pół-leżącej. tylko małej nie wysatrcza jzu taka pozycja i sie podciąga za bzregi ,łąpie za tackę która jest przed nią i siedzi;-) karmienie samemu ostatnio graniczy z cudem. najlepej je jak ktos obok ja zabawia bo wtedy zapomina o siadaniu;-)
krzesełko do karmienia mam zamira kupic w sierpniu po chrzcinach :-)

co do krzeselek to ja widac bylo w galeri wiki juz je w nim ladnie siedzi i jest szczesliwa ze je na siedzaco:)

rox - no ja kupiłam na zaś - Stas juz prubuje siadać wiec jeszcze pewnie z 2-3 tyg i bedzie jako tako siedział. W tym krzesełku można pochylic oparcie i będzie jak w leżaczku pochylony... Przyznam się, że wkurza mnie jak sobie pierdnie ustami z marchewka i mam opryskany lezaczek, siebie i oooooo nowe sciany ;-) i chcę cos co wytre sciereczka i czyste ;-)

Jolciahaha ja mam tak samo - wkurza mnei to nie milosiernie ale moj syn to leniuch - raz na jakis czas mnie zaskakuje bo sie do siadu podnosi a pozniej znow leniu****e ale nie zmuszam do siadania ani nie zabraniam - chce prosze bardzo :) nie chce tez prosze bardzo

To nie jest leniuchowanie - dzieci właśnie w ten sposób się rozwijają. Jeszcze nie raz zobaczysz jak jakaś umiejętność zniknie by pojawić się dopiero za kilka tygodni.--- to jest dopiero wkurzające ;-)

reklama
Do góry