reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Dzieki dziewczyny za ostrzezenie:tak: jestem kompletnie zielona:-( Na szczescie jeszcze nie kupilam ale zamierzeam w lipcu.
Może polecicie jakies niedrogie a praktyczne krzeselko?:sorry2:

reklama
Kacha mam podobne tylko że z kółkami i podstawką na nogi (by nie dyndały) --- bardzo fajny produkt

Mam pytanie do podwójnych mamuś - chcę kupić kubek - i się tak zastanawiam czy kupować niekapka czy może już ze słomką - co o tym sądzicie?

Ostatnia edycja:
tak za 150zl kupie cos w miare dobrego?

Takie ma koleżanka i jest super zadowolona - stawia się je na zwykłym krześle - Składane krzesełko do karmienia SUMMER INFANT (1096109462) - Aukcje internetowe Allegro
To jest okejowe ale powyżej kwoty o jakiej mówisz - może wypatrzysz gdzieś licytację - Krzesełko do karmienia BabyOno 6 Wzorów Poznań (1084980153) - Aukcje internetowe Allegro

No i to co pokazała kacha_wacha -ono jest trochę powyżej 200 pln

To ja pisalam o Klupsiu. Nie polecam ale to moje zdanie.Bardziej mi to pasuje dla starszego nieco dziecka jako stoliczek i krzeselko do zabawy itepe i moze do jedzenia jak juz bedzie mial opanowane je nieco. Jesli jednak bys sie uparla i chciala taka polecam jednak sklep i dokladne obmacanie,obwachanie itepe;-)

Paulina to co wklejałam można już za 180PLN na allegro kupić, po prostu wkleiłam pierwszy lepszy link;-)
Czechow ja bym kupiła od razu ze słomką, ale ja mam takie logopedyczne zboczenie, bo nam zawsze logopedka powtarzała, że niekapki są be :-p A w ogóle to najlepiej jakby dziecko od razu ze zwykłego kubka nauczyło się pić, fakt dla rodzica jest to uciążliwe, ale z logopedycznego punktu widzenia najlepsze :-p
Do nauki picia ze zwykłego kubka polecam kubeczek Medela, maciupki jest, ale do nauki jest gicior:
Kubek do karmienia niemowląt firmy Medela | Karmienie | Karmienie butelką | Kubki | MamaBebe.pl

Ja na razie mam w świadomości, że nieuchronnie zbliża się dzień kupienie krzesełka, ale póki co starcza nam fotelik samochodowy :-)

reklama
dziołchy a wy juz karmicie dzidziołki w owych krzesełkach :szok:
bo u nas do karmienia jest najpeszy bujaczek :)
my nadal nie siedzimy sami i do tego czasu nie mysle o krzesełku - dobrze mysle ?

Ja tak samo myśle - póki co w leżaczku się karmimy - krzesełko czeka u dziadków i sobie je przywiozę w lipcu, a używac zacznę jak dziecię będzie samo siadać:) pewnie dziewczyny juz na zapas kupują, żeby czekało!

Do góry