reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Macy my też parę dni temu kupiliśmy bo w wannie nudno i żeby ją czymś zająć bo chlapie nóżkami niemiłosiernie i za bardzo chyba nie trafiliśmy w jej gust:-( bo zainteresowania brak;-) co kupiłaś?

reklama
My też zatowarowani w jakieś żabki, kaczuszki, kraby, delfinki i inne gumiakowe zabawki - małej się podobają nawet, ale chlapanie i tak nie schodzi z najlepszych rozrywek przy kąpaniu. Chciałam te co się święcą pod wodą co Czechow polecała - z Little Tikes tylko nigdzie ich na necie nie ma - towar niedostępny:(
Macy pochwal się co ty kupiłaś:)

My też zatowarowani w jakieś żabki, kaczuszki, kraby, delfinki i inne gumiakowe zabawki - małej się podobają nawet, ale chlapanie i tak nie schodzi z najlepszych rozrywek przy kąpaniu. Chciałam te co się święcą pod wodą co Czechow polecała - z Little Tikes tylko nigdzie ich na necie nie ma - towar niedostępny:(
Macy pochwal się co ty kupiłaś:)

Proszę bardzo - nie ma co prawda żółwia ale jest krabik i kaczuszka

CARIMEX - ZABAWKI LITTLE TIKES

Czechow dzięki stokrotne - to zamawiam krabika:) ściskam serdecznie! ależ się cieszę - mam nadzieje, ze Misia też się ucieszy hehe

Ja kupiłam zwykłe gumiaki. :-) Tyle że mają żywe kolorki. Krokodyl, żaba i żółwik. Do tego śpiewam piosenki i mała jest szczęśliwa. :-)
Aga, zdaj, proszę, relację z Miśki reakcji na tego stwora. Muszę też zamówić dla jednego bobasa, a się jeszcze nie zdecydowałam co. :-)

Marii_anna na jakie łóżeczko się zdecydowałaś?
Bo my jednak chyba to z Twojego linka - widzi się fajne...ANGIELSKIE LOZECZKO TURYSTYCZNE BABYSTAR +2GRATISY (1048591999) - Aukcje internetowe Allegro
Pozostałe polecane przez dziewczyny też, ale albo kolor mi nie leżał albo bark kółek - bo tak to to Chico by mi pasowało i ponadto jak taka sama cena to niech jest ten drugi poziom i przewijak, zawsze wygodniej.....
No i my nie możemy mieć obić ceratkowych bo koty to wykończą tak szybko jak naszą kanapę....

Też jestem ciekawa czy małej się spodoba. Ja wyciągnęłam już żółwia wczoraj widziała go po raz pierwszy miała oczy jak 5 złoty - piszczała z uciechy... Zastanawiam się nad kupnem kolejnych ale m. by mnie chyba wykopsnął z domu bo tych zabawek mamy całe mnóstwo

Czechow, a Ty tego swiecacego zolwia masz? Jeszcze widzialam jakiegos pingwina zasuwajacego w wodzie. :)

reklama
Do góry