reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ja miałam już okazję używać parasolki i okazała się baardzo przydatna. W pierwszym dniu słoneczka,kiedy jeszcze nie miałam tego cuda Młody mi się cały czas denerwował, że słoneczko na niego świeci. A z parasolką jeździł zadowolony.
Orginalna parasolka do mojego wózka też kosztuje około 100 zł, więc kupiliśmy taką uniwersalną. Pełno ich jest na allegro, ale ja wolałam kupić w sklepie, bo cena była podobna a kolor mogłam sobie lepiej dopasować.

reklama
Dziewczyny, muszę kupić łóżeczko turystyczne, co sądzicie o takim:
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE, KOJEC-SUPER CENA,3 WZORY (1059676906) - Aukcje internetowe Allegro

jeszcze zastanawiam się nad tym:
ANGIELSKIE LOZECZKO TURYSTYCZNE BABYSTAR +2GRATISY (1048591999) - Aukcje internetowe Allegro

Plis o info, będę wdzięczna

mi się podoba to drugie, jest tam miejsce na jakieś klamoty z boku (chodzi mi o te kieszonki). I ogólnie ładnie wygląda :) Najbardzie to niebieskie

A spotkała któraś takie łóżeczo turystyczne na kółkach? Potrzebuję coś do spania pod drzewko - zamiast gondoli bo już za mała i trzeba to sprawnie i szybko do domu zabrać w czasie deszczu lub niepogody - nie wiem co sobie wymysleć.

Kaja one chyba w większości mają kółka - przynajmniej z jednej strony!!!

Maria_anna ja tam się nie znam, ale to drugie -angielskie łóżeczko turystyczne czy jak tam, widzi mnie się fajne... Jak już się na jakieś zdecydujesz i kupisz, daj znać jak się sprawdza i jakie się widzi.... ja tam generalnie allegro nie lubię tylko dlatego, że ja muszę jeszcze pomacać zanim kupię....ale wiadomo czasem jest taka różnica w cenie, a w sklepie czegoś nie ma że się skuszam.....

A spotkała któraś takie łóżeczo turystyczne na kółkach? Potrzebuję coś do spania pod drzewko - zamiast gondoli bo już za mała i trzeba to sprawnie i szybko do domu zabrać w czasie deszczu lub niepogody - nie wiem co sobie wymysleć.
Właśnie te które sobie upatrzyłam są na kółeczkach, nie wiem co wybrać

Kaja one chyba w większości mają kółka - przynajmniej z jednej strony!!!

Maria_anna ja tam się nie znam, ale to drugie -angielskie łóżeczko turystyczne czy jak tam, widzi mnie się fajne... Jak już się na jakieś zdecydujesz i kupisz, daj znać jak się sprawdza i jakie się widzi.... ja tam generalnie allegro nie lubię tylko dlatego, że ja muszę jeszcze pomacać zanim kupię....ale wiadomo czasem jest taka różnica w cenie, a w sklepie czegoś nie ma że się skuszam.....

heheh Klara ale żem się naśmaiła jak to przeczytałam - no bo mój M jak cokolwiek bierze to zawsze ze środka półki w sklepie, bo mówi , że te na przedzie to wymacane, u nas to ludzie wszystko musza dotknąć posmakować i powąchac zanim kupią, no i ja robię to samo co mój M i wszystkie produkty z tyłu biorę, a potem wszyscy dziwnie na mnie patrza jak mówię, że poprosze coś zapakowane i nieotwierane:) więc się uśmiałam jak napisałas, że musisz dotknąc heh

A swoją droga to najlepiej sobie zobaczyć w sklepie czy coś nam odpowiada i takie samo kupić w necie - taniej wychodzi już się przekonałam setki razy..

Mari_anna: ja się tyż nie znam - drugie fajniejsze - czy one może się skłądają tak całkiem całkiem żeby je wozić ze sobą np? bo mi coś takiego potrzebne na wakacjones;-)

reklama
Do góry