reklama
Do mnie dziś przyszła paczuszka ze skarpetkami dla Tymcia:-)I kupilam rajstopki
"na później"
mój mąz ma już alergie na allegro. Ja korzystam z jego konta, i gdy on tylko widzi jakąś wiadomość z allegro, to pyta się, co znowu wymyśliłaś Dzisiaj przyszła właśnie przesyłka z nosidełkiem dla maluszka.http://www.allegro.pl/item832842550.html
mój mąz ma już alergie na allegro. Ja korzystam z jego konta, i gdy on tylko widzi jakąś wiadomość z allegro, to pyta się, co znowu zamówiłaś Dzisiaj przyszła właśnie przesyłka z nosidełkiem dla maluszka.Nowe nosidełko ACTIVE INFANT wyprzedaż 29,99 ! (832842550) - Aukcje internetowe Allegro
Mój też tak reagował - więc kazał mi zrobić sobie konto... i teraz już nie mam problemu.
A ja jestem przy wyborze karuzeli.
No i mam mętlik w głowie.
Po wertowaniu Allegro wybrałam dwie, które mi się najbardziej podobają, ale już z tych dwóch nie potrafię wybrać jednej
Pomocy
Karuzela Klasyczna Tiny Love Lampka Pozytywka MK (842550847) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzela Wyspa Marzeń PILOT!!!! Tiny Love MK (843368715) - Aukcje internetowe Allegro
No i mam mętlik w głowie.
Po wertowaniu Allegro wybrałam dwie, które mi się najbardziej podobają, ale już z tych dwóch nie potrafię wybrać jednej
Pomocy
Karuzela Klasyczna Tiny Love Lampka Pozytywka MK (842550847) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzela Wyspa Marzeń PILOT!!!! Tiny Love MK (843368715) - Aukcje internetowe Allegro
Obydwie są bardzo fajne - ja mam taką - FISHER PRICE C0108 KARUZELA PLUSZOWE MISIE PROJEKT (836285760) - Aukcje internetowe Allegro
Z doświadczenia wiem, że jak tylko małe zacznie umieć chwytać karuzela będzie w zagrożeniu i będzie ją trzeba odinstalować....
Niestety dużą wadą jest to że one strasznie dużo "żrą" baterii.
Z doświadczenia wiem, że jak tylko małe zacznie umieć chwytać karuzela będzie w zagrożeniu i będzie ją trzeba odinstalować....
Niestety dużą wadą jest to że one strasznie dużo "żrą" baterii.
Na te misie też patrzyłam, bo mają fajny projektor. Jednak kolory wydają mi się zbyt pastelowe i dlatego postanowiłam zakupić coś w żywszych barwach. Niestety nie wiem, którą wybrać. Na pewno zaletą karuzeli z pilotem jest możliwość jej włączenia lub wyłączenie , np. w nocy bez wstawania z łóżka, ale wizualnie chyba bardziej podoba mi się ta bez pilota. Kurcze obie są drogie i dlatego tak trudno się zdecydować.
kruszynka0988
Wdrożona(y)
Zgadzam sie z czechow tez bym wybrala te druga z pilotem:-)
reklama
Podziel się: