mini2 jest od 3-6kgDziewczyny chcę dziś kupić pieluszki pampersa dla dzidzi ale nie wiem jakie jak to sie patrzy? na ile kg?jak one się nazywaja? pomóżcie proszę
reklama
1 Newbor są od 2-5 kgno własnie własnie ;-) zapomniałam jaka to waga w tych 'dwójeczkach'
przy czym rozbierzność miedzy '1' a '2' jest prawie żadna
ja liczę na 4 kg lub większe dziecko wiec o jedynce nie myślę ;-)
Cześć dziewczyny.
Mam do sprzedania pakę ciuszków dla dziewczynki- prawie 90 sztuk , głównie angielskich firm- NEXT, EARLY DAYS, MARKS & SPENCER itp.
Moja córcia urodziła się w okresie zimowym, więc jest tam dużo malutkich, welurowych ciuszków. Jest też kombinezon i kurteczki na wiosnę. Dużo sukieneczek , ślicznych bluzek i pajacyków w idealnym stanie. Ciuszki wystarczą na około rok,
Polecam i zapraszam do licytacji!
Paka 90 szt. 0-3-6-9 firmówek dla Dziewczynki (841098384) - Aukcje internetowe Allegro
Mam do sprzedania pakę ciuszków dla dziewczynki- prawie 90 sztuk , głównie angielskich firm- NEXT, EARLY DAYS, MARKS & SPENCER itp.
Moja córcia urodziła się w okresie zimowym, więc jest tam dużo malutkich, welurowych ciuszków. Jest też kombinezon i kurteczki na wiosnę. Dużo sukieneczek , ślicznych bluzek i pajacyków w idealnym stanie. Ciuszki wystarczą na około rok,
Polecam i zapraszam do licytacji!
Paka 90 szt. 0-3-6-9 firmówek dla Dziewczynki (841098384) - Aukcje internetowe Allegro
macy
Fanka BB :)
Kochane, prałyście ochraniacze na łóżeczko (bumpery) w pralce czy ręcznie? Boję się, że jak wrzucę do pralki to mi się odkształci albo coś..
Ja prałam w pralce - 60 stopni. Ale to zależy od jakości materiału. Mój wytrzymał dużo prań, bo mam po synku. Wygląda jak nowy.
P
patrysia*
Gość
Super rzeczy pokupowałyście:-)
No ja napewno kupie pampersy 1 no i 2 bo jednak mój synus nie bedzie duzy co sie przydadzą te 1 na początek
No ja napewno kupie pampersy 1 no i 2 bo jednak mój synus nie bedzie duzy co sie przydadzą te 1 na początek
macy
Jeśli chodzi o pieluchy, to nie ma co szaleć. My dla synka (waga urodzeniowa 3950g) zużyliśmy jedno opakowanie "1" pampers, potem dwa opakowania "2", a potem już weszliśmy w "3". Dzieci bardzo szybko rosną.te na pierwsze dni są najczęsciej opisane jako ' new born ' z cyferka '1' lub '2'
Ja kupiłam bo byly w fajnej promocji w TESCO 2 opakowania 'jedyneczek' ( one sa od 2-5 kg ) i dwa opakowania 'dwójeczek'.
Nie wiem jaki bedzie wasz dzidzi ( ilke kg przewiduje ginekolog z usg ), nasz ma miec ok 3 kg wiec "jedyneczki" na pewno sie przydadzą, ale polecam wiecej 'dwójeczek" nabyc ;-)
reklama
ASIAX
Wczoraj wyczytałam w jakiejs gazetce, ze smoczek uspokajacz warto mieć bo dziecko po urodzeniu ma bardzo silną potrzebe ssania i nie ma opcji by cały cza był przy piersi. jak nie smoczek to będzie ssał kciuk.
Ja jeszcze nie wybrałam. podobno ze smoczków butelkowych avent trudniej ssac pokarm małemu niz Z TT. Ale z piersi podobno też mu nie lekko ;-)
Mój syn nie chciał smoczka, wypluwał i kciuka też nie ssał, także nie ma regóły.
Co do laktatora, mi się przydał jak dziecko jeszcze spało a piersi za bardzo przybierały, wtedy można trochę ściągnąć, tak samo przy zastojach pokarmu, ciężko ręką rozmasować pierś, a kilka ściągnięć przynosiło dużą ulgę.
Podziel się: