reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

ja kupiłam jedną małą butelkę TT - na wszelki wypadek, gdyby trzeba było napoić młodego a mnie nie było w domu...
No i dwa smoczki uspokajacze (tez TT) ale tylko na wszelki wypadek. Chociaż nie wierzę że wytrzymam bez ich podania ;-)

a co do szpitali - to u nas zabraniają przynoszenia zarówno smoczków jak i butelek (no chyba że któraś mama nie chce karmić piersią)

reklama
ivi - martwiłyśmy się o ciebie... ;-)
a możecie mi pokazać smoczek z TT na pierwsze tygodnie - nawet szukałam ale udało mi się znaleźć tylko takie na 3-6 miesięcy

kaja - :* U nas intensywne prace wykończeniowe w domku (w tym prace nad pokojem Tymcia :tak:) i koszmar w pracy jeśli chodzi o ilość zadań:tak:także czytam, pogdlądam, ale nie zawsze mam czas i siłę coś skrobnąć:zawstydzona/y:

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę tych wszystkich rzeczy,które macie już dla swoich maleństw ale u mnie już postanowione w ten weekend jedziemy po wyprawkę i już nie mogę sie doczekać jak tylko zakupię zaraz wstawię fotki.

Gosia, dzięki - faktycznie są. Nie wiem czy kupić na "jakbyco" czy sobie darowac. Mam co do smoczusia mieszane uczucia - i chciałabym i boje sie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W końcu przyszło moje zamówienie pościeli Feretti z wypełnieniem i ochraniaczem i kocykie Drewex....
.... i chyba sie porzygam ..... od niebieskiego ;-)

kocyk Drewex jest super - strasznie milutki.

Teraz kopie w przewijakach i wanienkacg - jako, ze przez 3 mies bedzie nam ciasno...dopiero później powiekszymy powierzchnie. KOMODA + WANIENKA + PRZEWIJAK SUZIE CEBA +recznik (829270237) - Aukcje internetowe Allegro

Ja tak mam z kolorem różowym;-)dla odmiany wanienkę wzięłam zieloną, a i ostatnio pościel żółtą:-D

No i moja perełka ma już w czym wyjechać ze szpitala - kupiliśmy fotelik Maxi Cosi Cabrio-super jest i strasznie mi się podoba bo welurowy i taki mięciutki:laugh2: i dywanik jeszcze - a łóżeczko będzie we wtorek - najgorzej, że na od wczoraj czekam na wiadomość ile na komodę będę czekać i nadal nie wiedzą czy da radę krócej niż 3 tygodnie....no i gdzie ja mam ciuchy małej składować:eek:

reklama
Dziewczyny chcę dziś kupić pieluszki pampersa dla dzidzi ale nie wiem jakie jak to sie patrzy? na ile kg?jak one się nazywaja? pomóżcie proszę

Do góry