reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Nie wiem czy jest sens zakladac nowy watek. Moim zdaniem nie, bo pokoik, a zwlaszcza jego wyposazenie wchodzi w sklad wyprawki dla dziecka. Jesli zrobimy oddzielny watek pokoik, tak samo mozna zrobic watek o wozkach, palestrach etc., bo non stop zamieszczamy jakies linki. Wtedy utworzy sie tego cala masa i sie pogubimy.

ale tu chodziłoby raczej o galerię zdjęć pokoików ;) bez komentarzy ;) tak przynajmniej zrozumiałam Kaję :-)

Ja wyrazilam moja opinie. Poza tym wydaje mi sie, ze tych zdjec nie bedzie wcale az tak duzo, by zakladac oddzielny watek. I w ktoryms momencie (po zamieszczeniu wszystkich zdjec) watek umrze smiercia naturalna i nikt nie bedzie sie na nim udzielal i bedzie tylko niepotrzebny widnial na liscie watkow.
I tak jak pisze, to tylko moje zdanie. Jesli inne dziewczyny uwazaja,ze jest sens i taka potrzeba, to czemu nie zalozyc.

Myślałam o normalnym.
Nie wiem po co ciągły strach, że będzie za dużo wątków. Forum ma ogranicznone miejsce czy co :szok:
Mamy duże tempo pisania, wszystko razem tworzy problem, że ludzie pytają o to samo dookoła bo nie ma nikt siły i czasu przebrnąc o 10-20 stron.
Na przykład - zdrowie i pielęgnacja razem - to też misz masz. Jak się dzieci urodzą problemów i pytań będą tysiące. Normalnie aż szok, że jest osobno karmienie. ;-)
SN i CC - to też poplatanie dwóch odmiennych tematów.
Wg mnie meble to co innego niż kaftanik i buciki.

Przeglądałam tablice innych miesięcy - wątków jest dużo.
Jak uważacie - to moje skromne zdanie.

Jola pokoik sliczny, tylko czemu lozeczko odwrocilas tylem do Waszego lozka ? Chyba lepiej jak bedziecie widziec co robi maluszek..

Cześć :)
w tym tygodniu chce zamówć na allegro pościel do łóżeczka no i musze Was poprosić o pomoc bo sama chyba się nie zdecyduję. A więc wybieram między trzema firmami:

13ele.pościel HAFTY z baldachimem 90x120 MILPOL (813821553) - Aukcje internetowe Allegro

MY-SWEET-BABY 14-cz.120x90 mat serca + 2 GRATISY (815948581) - Aukcje internetowe Allegro

!!! 14-cz POŚCIEL 90x120 Z APLIKACJĄ *MATEX*!!! (819794787) - Aukcje internetowe Allegro

Dodam tylko żewszędzie interesuje mnie kolor kremowy :)
Chyba że któraś z Was zamawiała jeszcze u innego producenta którego ja pominęłam.
Bardzo proszę o pomoc!!!!!!!!

reklama
Do góry