reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Melduję z radością że dokonaliśmy zakupu łóżeczka :-D:-D Już nie mogę się doczekać jak przyjedzie! :-):-)

co do wątków - mam takie samo zdanie jeśli chodzi o wątki zakończone i "martwe";-)czasem lepiej żeby było ich więcej, w których nikt nie pisze, ale żeby łatwiej było znaleźć ważne informacje, niż przekopywać się przez setki stron "żyjących" wątków";-)

ja uważam że może być ale nie taki że pisać tam nie można :sorry: w końcu chyba po to ma być byśmy mogły się spytać jak co zrobić gdzie kupić ;-)

nawet pomyślałam sobie ze mógłby być taki z inspiracjami jak co zrobić ;-):tak:a to troszkę pod wyprawkę nie pasuje a jednak ciągle ktoś kupuje jakieś naklejki na ścianę lampkę itd ;-):tak:

Ostatnia edycja:
Cześć :)
w tym tygodniu chce zamówć na allegro pościel do łóżeczka no i musze Was poprosić o pomoc bo sama chyba się nie zdecyduję. A więc wybieram między trzema firmami:

13ele.pościel HAFTY z baldachimem 90x120 MILPOL (813821553) - Aukcje internetowe Allegro

MY-SWEET-BABY 14-cz.120x90 mat serca + 2 GRATISY (815948581) - Aukcje internetowe Allegro

!!! 14-cz POŚCIEL 90x120 Z APLIKACJĄ *MATEX*!!! (819794787) - Aukcje internetowe Allegro

Dodam tylko żewszędzie interesuje mnie kolor kremowy :)
Chyba że któraś z Was zamawiała jeszcze u innego producenta którego ja pominęłam.
Bardzo proszę o pomoc!!!!!!!!
Piękna pościel. Chociaż ja wybrałabym inny kolor, żeby było wesoło.;-)

Dziewczyny które macie rozłozone juz łożeczka z pościelą będziecie ta pościel prać jeszcze raz przed porodem??
Ja będę prać, jak przestanie padać. ;-) Na razie jakoś okazji nie było. :crazy:

ja uważam że może być ale nie taki że pisać tam nie można :sorry: w końcu chyba po to ma być byśmy mogły się spytać jak co zrobić gdzie kupić ;-)

nawet pomyślałam sobie ze mógłby być taki z inspiracjami jak co zrobić ;-):tak:a to troszkę pod wyprawkę nie pasuje a jednak ciągle ktoś kupuje jakieś naklejki na ścianę lampkę itd ;-):tak:
Ja też jestem ZA. Nie daję rady ciągle kopać, żeby czegs się doszukać w tym wątku - a takie ładne zdjęcia pokoików były - choćby Agbar, albo ramki Dorci z obrazkami na ścianę, i jeszcze inne ozdoby, lampki itp. Przydałoby sie jednak wyodrębnić to w osobnym wątku.

to ja mam jeszcze jedną prośbę..
czy listy wyprawkowe (dla mamy i dzidziusia) mogłybyście wkleić w pierwszy post tego wątku? i doklejać listy które się nowe pojawią tu na wątku... Ewentualnie listy dla mamy wrzucić do "zakupów dla mam", ale też w pierwszy post, żeby zawsze łatwo było do nich wracać

reklama
Cieszę się, że wiekszośc się zgadza.
Teraz musiałaby się wypowiedzieć moderatorka chyba - bo trzeba by wiele wypowiedzi poprzenosić. Nie wiem jak to technicznie działa, kto ma to zrobić - jakby co to mogę skoro ja zaczęłam :szok: troche kopania będzie.
Tytuł watku nie wiem... dekortatornia malucha ;-) może być inny ale byłoby właśnie o ozdobach, ścianach, mebelkach, naklejkach, obrazkach itd...

Do góry