reklama
P
patrysia*
Gość
super zakupy:-)A poniżej linki do Adasiowych rzeczy
DSCN0792.JPG | emi060685 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl pościel - kołderka :-)
DSCN0795.JPG | emi060685 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl ściana :-)
DSCN0798.JPG | emi060685 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl pierwsza szafka
DSCN0799.JPG | emi060685 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl druga szafka
DSCN0802.JPG | emi060685 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl ostatnie zakupy
DSCN0803.JPG | emi060685 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl ostatnie zakupy 2
FSCN0797.JPG | emi060685 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl łóżeczko :-)
G
gość 574
Gość
super kosmetyki - tylko czemu w jedym miejscu tylko w wawie?:-(ale może się skuszę - bo naprawde nieźle to wygląda-Kaja jesteś niezastąpiona z tymi linkamiWiecie, że mam fisia na punkcie naturalnego podejścia do malucha. Rozglądałam się już za kosmetykami (jeśli w ogole) znalazlam juz ekodrogierię na necie - polecam. Dziś w aptece czekalam aż pani znajdzie mi homeopatyczny specyfik i się rozlądam, rozglądam.. i uwagę przyciągnęły mi piękne pudełeczka z konikiem na biegunach ;-) Oczywiście zaraz poprosiłam o informacje i katalog, własnie przeglądam - super kosmetyki. Niestety nie spytałam o cenę.
Ale jeśli dla kogoś ważne jest eko i organic - to polecam
http://www.lineabimbi.pl/
Podoba mi się, że są dostepne w 3 aptekach w moim mieście, zawsze to bardziej pod ręką niż zamawianie przez net.
Poznanianki mają pod nosem w ogóle.
____
Przejrzałam miasta w jakim są dostępne - zdecydowanie w Wielkopolsce,
U nas tez od początku wiedzieliśmy, że razem rodzimy;-) Położna pokazywała nam zdjęcia z porodu wodnego i w zasadzie to dopiero spytałam mojego M czy wanna z czerwoną wodą go nie przeraża - ale twardo mówi, że nie - i nie wyobraża sobie, że miałoby go zabraknąć przy porodzie więcej obaw nie mam;-)obgadaliśmy wszystko ze swoją położną i w zasadzie to rodzimy we dwoje tylko i tak jak chcemy i jakie mamy marzenia, a ona tylko czuwa nad dobrym przebiegiem całości - powiem wam, że świadomość własnej położnej non stop przez cały poród działa na mnie bardzo uspokajająco-szczególnie jak się rodzi pierwszy raz! Wiem, że będzie z nami cały czas, że nie będzie miała 5 porodów, tylko jest w 100% skupiona na nas - dla mnie to np. bardzo ważne, choć panikarą nie jestem, to swoje obawy mam;-)Jestem ciekawa ile z Was się decyduje na poród rodzinny!?
I jak wasi mężowie przeżywają ten poród?
e_milcia: super zakupy-większośc wyprawki już masz
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kaja zobacz czy są jakieś produkty na allegro i miej wiecej będziesz wiedzieć ;-)jeszcze tu mają te kosmetyki
LINEA BIMBI - VITALMARKET - SPRAWDZONE SPOSOBY NA ZDROWE ŻYCIE
LINEA BIMBI - VITALMARKET - SPRAWDZONE SPOSOBY NA ZDROWE ŻYCIE
Anulka8700
Fanka BB :)
Emilcia śliczne rzeczy dla maleństwa....
Musze przyznać że z powodu tej krótkiej szyjki i twardniejącego brzucha dostałam jakiegoś speeda i już mam cała wyprawke skompletowana,jedynie wózka mi brakuje ale on nie jest aż tak istotny . wszystko mam poskladane i pochowane bo strasznie przesadna jestem i boje sie ze cos nie tak pójdzie jak urodze mąż ma przywieżc kolyske ktora jest u kuzynki jeszcze, na póżniej mam już kupione łożeczko z pościela z aukcji WYPRAWKA łóżeczko pościel materac GPK 16 el (797963043) - Aukcje internetowe Allegro (polecam)
Dostałam w mmsie wczoraj już baldachimki uszyte..ale na żywo zobacze dopiero jak już będzie tak blisko..
Musze przyznać że z powodu tej krótkiej szyjki i twardniejącego brzucha dostałam jakiegoś speeda i już mam cała wyprawke skompletowana,jedynie wózka mi brakuje ale on nie jest aż tak istotny . wszystko mam poskladane i pochowane bo strasznie przesadna jestem i boje sie ze cos nie tak pójdzie jak urodze mąż ma przywieżc kolyske ktora jest u kuzynki jeszcze, na póżniej mam już kupione łożeczko z pościela z aukcji WYPRAWKA łóżeczko pościel materac GPK 16 el (797963043) - Aukcje internetowe Allegro (polecam)
Dostałam w mmsie wczoraj już baldachimki uszyte..ale na żywo zobacze dopiero jak już będzie tak blisko..
Załączniki
Kaja_10
Anulka ale cudo ;-) patrysia - gratulacje, wszystko gotowe ;-)
Gosia dziękuję - super, że są w aptekach internetowych; też wyczaiłam. Po pierwsze mogą kupić mamy, które nie mają w swoich aptekach- np aggsm (dzięki za komplement :-) ) a poza tym można porównać ceny. Bardzo się cieszę bo wg mnie są do przeżycia.
Mąż pęka tu ze mnie bo mam kilka firm, które podobaja mi się i teraz nie wiem które wybrać. Chyba jednak ten konik wygra i kupię Linea Bimbi
Gosia dziękuję - super, że są w aptekach internetowych; też wyczaiłam. Po pierwsze mogą kupić mamy, które nie mają w swoich aptekach- np aggsm (dzięki za komplement :-) ) a poza tym można porównać ceny. Bardzo się cieszę bo wg mnie są do przeżycia.
Mąż pęka tu ze mnie bo mam kilka firm, które podobaja mi się i teraz nie wiem które wybrać. Chyba jednak ten konik wygra i kupię Linea Bimbi
jola.24
emilcia sliczna wyprawka.
Ja dzis kupilam taka karuzele
Fisher Price Rainforest Musical Mobile – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Co do porodu to u nas tez od poczatku bylo oczywistym ze bedziemy razem nawet nie dyskutowalismy:-)
Ja dzis kupilam taka karuzele
Fisher Price Rainforest Musical Mobile – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Co do porodu to u nas tez od poczatku bylo oczywistym ze bedziemy razem nawet nie dyskutowalismy:-)
Anulka ale cudo ;-) patrysia - gratulacje, wszystko gotowe ;-)
Kaja też nie wydaje mi się że są drogie można porównać do np popularnego oilatum ja kupiłam teraz krem 40ml za 22zł a tam widzę dość spore tubki bo np ta 100ml 29zł nawet niech w aptece ciut drożej kosztuje ale duża większa pojemność
Jola śliczna ta karuzela
Aunlka fajny komplecik łóżeczkowo pościelowy i kołyska super
Karoli4
Kaja poszukalam tych kosmetykow, do ktorych dalas linka, bo tak wlasnie mi sie zdawalo, ze to wloska firma :-) i tak jest:-)
musze poszukac tego w sklepach, bo necie jest mnostwo.
musze poszukac tego w sklepach, bo necie jest mnostwo.
reklama
Podziel się: