reklama
P
patrysia*
Gość
JOLA sliczny pokoik wystrój itp.:-)
Ja się znowu zastanawiam czy juz łóżeczko rozkładac przystroić bo nie chce mi sie tego na nowo prać a jak mnie z miesiąc jeszcze nie weźmie na poród to juz bedzie trzeba co nieco odświerzyć i tu jestem w kropce czy czekac czy rozkładac bo sama już nie wiem no i dlatego teraz na wizycie 30 listopada podpytam sie gina czy spokojnie dotrwam do świąt a nawet stycznia czy jednak lepiej być już przygotowanym do świąt
Ja się znowu zastanawiam czy juz łóżeczko rozkładac przystroić bo nie chce mi sie tego na nowo prać a jak mnie z miesiąc jeszcze nie weźmie na poród to juz bedzie trzeba co nieco odświerzyć i tu jestem w kropce czy czekac czy rozkładac bo sama już nie wiem no i dlatego teraz na wizycie 30 listopada podpytam sie gina czy spokojnie dotrwam do świąt a nawet stycznia czy jednak lepiej być już przygotowanym do świąt
macy
Fanka BB :)
Wszystko będzie pasować, a najbardziej dzidziuś:-) Ja dla synka miałam też pastelowe kolory, a teraz mi się na coś żywego włączyło. Już nie będę kupować kolejnego zestawu pościeli, bo mnie mąż wywali z domu. A tak by się chciało...:-)ja wybrałam taki kolor dlatego, że mamy ściany w kolorze bordowym i wydaje mi się, że ładnie taki kolor bedzie na tle takiej ściany wyglądał. Przynajmniej mam taką nadzieję
Anulka8700
Pomysł z pokoikiem fajny, będzie można wklejać zdjecia jak postepują prace i jak wyglądają gotowe kąciki dla naszych szczęśćJa niestety póki co moge tylko wkleić gotową sypialnie po remoncie ale bez kołyski bo nie wiem kiedy do mnie dotrze;-)
Póki co moje nowe nabytki(na drugim zdjeciu pierwsza sukienusia to znowu dzielo mojej cioci) i gotowa wyprawka upchana w jednej szafie
Póki co moje nowe nabytki(na drugim zdjeciu pierwsza sukienusia to znowu dzielo mojej cioci) i gotowa wyprawka upchana w jednej szafie
Załączniki
Nadarienne
Może łatwiej byłoby po prostu jeszcze raz wrzucić linka osobom, które już zamieszczały zdjęcia? Albo rzeczywiście by jedna osoba "przekopała się" przez ten wątek i linki do zdjęć pozbierała - wystarczy skopiować je i wkleić do nowego posta w nowym temacie, nie ma potrzeby przenoszenia całych postów.Kaja_10 pisze:Cieszę się, że wiekszośc się zgadza.
Teraz musiałaby się wypowiedzieć moderatorka chyba - bo trzeba by wiele wypowiedzi poprzenosić. Nie wiem jak to technicznie działa, kto ma to zrobić - jakby co to mogę skoro ja zaczęłam troche kopania będzie.
Tytuł watku nie wiem... dekortatornia malucha ;-) może być inny ale byłoby właśnie o ozdobach, ścianach, mebelkach, naklejkach, obrazkach itd...
Ale też jestem za tym nowym tematem, gdzie można by sobie pooglądać. Bo tutaj jednak jest dyskusja w miarę regularna, oprócz chwalenia się nowymi nabytkami i komentarzy do nich, też różne zapytania, porady i inne pogaduchy o wyprawkach. Więc ciężko się nieraz przekopać przez te kilkaset postów. A tak byłaby taka galeryjka. I wątek raczej nie umrze za szybko, bo jeszcze większość z nas urządzanie tego kącika dla maleństwa czeka.
pozdrawiam
jejku jeku ile wy tego dziewczyny macie hyhyhy
chyba muszę was troszke nadgonić w wyprwkowych zakupach
własnie wywaliłam z kartona wszystkie ubranka dla Małej i teraz biore się za układanie tego w szafie....kurcze kiedy Amelka wszystko to znosi to ja nie wiem
tez mam pościel w paseczki marchewkowe - bardzo fajna ale tez mi sie wydaje jakaś taka sztywna - ale myslę że się rozmiekci troszunie przy używaniu i w praniu
chyba muszę was troszke nadgonić w wyprwkowych zakupach
własnie wywaliłam z kartona wszystkie ubranka dla Małej i teraz biore się za układanie tego w szafie....kurcze kiedy Amelka wszystko to znosi to ja nie wiem
tez mam pościel w paseczki marchewkowe - bardzo fajna ale tez mi sie wydaje jakaś taka sztywna - ale myslę że się rozmiekci troszunie przy używaniu i w praniu
macy
Anulka, sukienusia śliczna! Co ja mówię: prześliczna!Póki co moje nowe nabytki(na drugim zdjeciu pierwsza sukienusia to znowu dzielo mojej cioci) i gotowa wyprawka upchana w jednej szafie
G
gość 574
Gość
Anulka8700 - piękna sukienusia i cała reszta ciuszków!
Patrze na te wasze zdjęcia szaf z ciuchami - u mnie to w tej szafie Anulki na jednej półce zmieszcze wszystkie ciuszki Misi - chyba popadłam w minimalizm i muszę cos dokupić
Paula: ja też w listopadówkach kopałam w tym wątku - fajnie sobie porobiły dziewczyny dekoracje i wystroje;-)
Patrze na te wasze zdjęcia szaf z ciuchami - u mnie to w tej szafie Anulki na jednej półce zmieszcze wszystkie ciuszki Misi - chyba popadłam w minimalizm i muszę cos dokupić
Paula: ja też w listopadówkach kopałam w tym wątku - fajnie sobie porobiły dziewczyny dekoracje i wystroje;-)
reklama
Podziel się: