reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ja mam inny kolor tej poscieli, w marchewkowe paski. Kolor fajny i material tez, chociaz moglby byc bardziej miekki. Wypiore go i pewnie bedzie milszy wtedy.

reklama
JOLA sliczny pokoik wystrój itp.:-)

Ja się znowu zastanawiam czy juz łóżeczko rozkładac przystroić bo nie chce mi sie tego na nowo prać a jak mnie z miesiąc jeszcze nie weźmie na poród to juz bedzie trzeba co nieco odświerzyć i tu jestem w kropce czy czekac czy rozkładac bo sama już nie wiem no i dlatego teraz na wizycie 30 listopada podpytam sie gina czy spokojnie dotrwam do świąt a nawet stycznia czy jednak lepiej być już przygotowanym do świąt:tak:

ja wybrałam taki kolor dlatego, że mamy ściany w kolorze bordowym i wydaje mi się, że ładnie taki kolor bedzie na tle takiej ściany wyglądał. Przynajmniej mam taką nadzieję :)
Wszystko będzie pasować, a najbardziej dzidziuś:-) Ja dla synka miałam też pastelowe kolory, a teraz mi się na coś żywego włączyło. Już nie będę kupować kolejnego zestawu pościeli, bo mnie mąż wywali z domu. A tak by się chciało...:-)

Pomysł z pokoikiem fajny, będzie można wklejać zdjecia jak postepują prace i jak wyglądają gotowe kąciki dla naszych szczęść:tak:Ja niestety póki co moge tylko wkleić gotową sypialnie po remoncie ale bez kołyski bo nie wiem kiedy do mnie dotrze;-)

Póki co moje nowe nabytki(na drugim zdjeciu pierwsza sukienusia to znowu dzielo mojej cioci) i gotowa wyprawka upchana w jednej szafie:tak:

Załączniki

• IMG_2980.jpg
    IMG_2980.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_2984.jpg
    IMG_2984.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_2986.jpg
    IMG_2986.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 63
Kaja_10 pisze:
Cieszę się, że wiekszośc się zgadza.
Teraz musiałaby się wypowiedzieć moderatorka chyba - bo trzeba by wiele wypowiedzi poprzenosić. Nie wiem jak to technicznie działa, kto ma to zrobić - jakby co to mogę skoro ja zaczęłam :szok: troche kopania będzie.
Tytuł watku nie wiem... dekortatornia malucha ;-) może być inny ale byłoby właśnie o ozdobach, ścianach, mebelkach, naklejkach, obrazkach itd...
Może łatwiej byłoby po prostu jeszcze raz wrzucić linka osobom, które już zamieszczały zdjęcia? Albo rzeczywiście by jedna osoba "przekopała się" przez ten wątek i linki do zdjęć pozbierała - wystarczy skopiować je i wkleić do nowego posta w nowym temacie, nie ma potrzeby przenoszenia całych postów.
Ale też jestem za tym nowym tematem, gdzie można by sobie pooglądać. Bo tutaj jednak jest dyskusja w miarę regularna, oprócz chwalenia się nowymi nabytkami i komentarzy do nich, też różne zapytania, porady i inne pogaduchy o wyprawkach. Więc ciężko się nieraz przekopać przez te kilkaset postów. A tak byłaby taka galeryjka. I wątek raczej nie umrze za szybko, bo jeszcze większość z nas urządzanie tego kącika dla maleństwa czeka. :)

pozdrawiam

jejku jeku ile wy tego dziewczyny macie hyhyhy :tak:
chyba muszę was troszke nadgonić w wyprwkowych zakupach :)
własnie wywaliłam z kartona wszystkie ubranka dla Małej i teraz biore się za układanie tego w szafie....kurcze kiedy Amelka wszystko to znosi to ja nie wiem :-D

tez mam pościel w paseczki marchewkowe - bardzo fajna ale tez mi sie wydaje jakaś taka sztywna - ale myslę że się rozmiekci troszunie przy używaniu i w praniu :tak:

ja też jestem ZA nowym wątkiem z kącikami maluchów.. :tak: sama miałam Wam taki zaproponować,bo podpatrzyłam podobny u listopadówek i się przez 2godziny przez niego przekopywałam, zachwycając się ich pomysłami :-)

Anulka8700 - piękna sukienusia i cała reszta ciuszków!
Patrze na te wasze zdjęcia szaf z ciuchami - u mnie to w tej szafie Anulki na jednej półce zmieszcze wszystkie ciuszki Misi - chyba popadłam w minimalizm i muszę cos dokupić:eek:
Paula: ja też w listopadówkach kopałam w tym wątku - fajnie sobie porobiły dziewczyny dekoracje i wystroje;-)

reklama
I ja poszłam kopać - super wątek, właśnie mi o takie coś chodziło.
Może faktycznie dziewczyny z gotowymi pokoikami, dajcie jeszcze raz linki i zrobimy nowy watek.

Do góry