reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Spray do nosa - NIVEA nie wiem czy tu akurat znajdziesz to co cię interesuje,ale są opisy wszystkich produktów dla niemowląt z nivei ;-)

ja sama po oliwce z johnsona dostałam takiej wysypki,że sie męczyłam 1,5miesiąca.. więc wole nie ryzykować na swoim maleństwie

paula Dlatego na mojej liście znalazła się oliwka Nivea Baby. Nie mam zamiaru używać tamtej chyba, że zapomnę kupić i nie będę miała wyjścia:-) A w ogóle to chciałam się spytać jakie są inne kremy na mróz na buźkę bo jak zauważyłam to ten krem z Nivea to malusi jest i w Rossmanie ok. 20zł :szok: Czy może to wcale nie drogo???:eek: A materac kupiłam piankowo-gryczany.

kobitki ja własciwie mam już wszystko i to rozłożone:-Doczywiście oprócz pościeli,
kupiłam materiał w pszczółki na firanki, moja mam je uszyje,
wózek mam xlandera fakt gondolka mała ale do lata wystarczy w sumie to dzidzia będzie miała coraz mniej łaszków typu kombinezon na sobie więc powinno byc dobrze:-D
naklejki na ścianę u mnie odpadają bo wszędzie sylikony, ale...
kupiłam w okei ramki zwykłe 40x50, za 15zł jedna, pomalowałam na różne kolorli farbami akrylowymi, które były w garażu, kupiłam naklejki zwierzątka i porobiłam kompozycje, jak juz m powiesi, czytajcie w grudniu, to zrobię fotę, mówię wam super efekt i to tanim kosztem bo za wszytskie naklejki dałam 25zł, a ramki są spore:cool2::-D
także mamuśki, do dzieła!:-D

paula Dlatego na mojej liście znalazła się oliwka Nivea Baby. Nie mam zamiaru używać tamtej chyba, że zapomnę kupić i nie będę miała wyjścia:-) A w ogóle to chciałam się spytać jakie są inne kremy na mróz na buźkę bo jak zauważyłam to ten krem z Nivea to malusi jest i w Rossmanie ok. 20zł :szok: Czy może to wcale nie drogo???:eek: A materac kupiłam piankowo-gryczany.
Na allegro kupiłam Nivee na buźkę na mrozik za 13 zł z małym hakiem - kupowałam razem z innymi produktami, więc mi sie przesyłka zwróciła jak najbardziej w porównaniu do cen sklepowych. Tubka rzeczywiście niewielka. Wczoraj też się nieźle zdziwiłam widząc jakie ceny są w sklepie!:szok: Także jak chcesz taniej, to allegro niezastąpione :-D

ja materac i przewijak mam już w obserwowanych z allegro :tak:sprawdzałam u nas z cenami w sklepach jak jest (przez internet) i niby odbiór za darmo ale zaraz wszystko droższe wiec nawet z przesyłką przez allegro się opłaca bo jeździć nie muszę ;-)

jeszcze kilka ciuszków , kosmetyki , pampersy butelki itd i rzeczy dla siebie typu laktator , laczki do szpitala ....i chyba mam koniec :eek: lista mi się chyba nie kurczy a rozrasta :sorry:

ja mam wszystko procz laczkow do szpitala dzis testowalam butelki Dr.Browna czy naprawde przeciekaja jak sie miesza pokarm ale nie jest zle...dodatkowo kupilam specjalne zakretki jakby jednak przeciekaly .

reklama
Dlatego na mojej liście znalazła się oliwka Nivea Baby. Nie mam zamiaru używać tamtej chyba, że zapomnę kupić i nie będę miała wyjścia:-) A w ogóle to chciałam się spytać jakie są inne kremy na mróz na buźkę bo jak zauważyłam to ten krem z Nivea to malusi jest i w Rossmanie ok. 20zł :szok: Czy może to wcale nie drogo???:eek: A materac kupiłam piankowo-gryczany.
Ja kupiłam krem bambino

Ostatnia edycja:
Do góry