reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Dorciaa, Kaja_10, ja też zamówiłam na allegro x landera. Zielony wóz będziemy mieli. Dziś mąż wróci z pracy, zrobimy przelew, a potem będziemy czekać na przesyłkę. Mój synek codziennie pyta, kiedy w końcu ten wózek będziemy mieli. Fotelik już przygotowany czeka w pokoju.

Dorciaa, Kaja_10, ja też zamówiłam na allegro x landera. Zielony wóz będziemy mieli. Dziś mąż wróci z pracy, zrobimy przelew, a potem będziemy czekać na przesyłkę. Mój synek codziennie pyta, kiedy w końcu ten wózek będziemy mieli. Fotelik już przygotowany czeka w pokoju.

macy podaj prosze linka do aukcji na allegro.

U nich akurat jest 300 zł. Wiem, że to sporo, ale korzystają z usług firm kurierskich międzynarodowych i znanych, a nie Bronka i spółki. Miałam już doświadczenie z nieprofesjonalną firmą kurierską i teraz wolę nie ryzykować. Jak chcesz mogę Ci dać namiary na dwóch innych allegrowiczów. Jedna chciała za przesyłkę 165 zł, ten sam wózek, ale ma mniej pozytywnych komentarzy (ok. 450, ten mój ma 5000). A drugi człowieczek chciał za przesyłkę 200 zł, ale miał tylko modele z 2008, a ja się uparłam na ten z 2009. Mi wózek się bardzo podoba. Wszędzie mówią, że gondola mała, ale porównywałam z innymi wózkami i nie ma znaczącej różnicy. Jest zwrotny, łatwo się prowadzi i budka się cichutko składa. Jedna kobieta próbowała mnie namówić na inny. Spróbowałam z budką i składała się głośno jak silnik traktora. :eek:

Daj namiary na nich tez.
Ogladalam wlsanie ogloszenia wszystkich x-landero na allegro. Tylko, ze ja bym chciala miec wszystke cztery kola rownej wielkiegosci, zeby tworzyly ksztalt prostokata.
A jaki gondola ma materacyk? Twardy czy miekki?
I w tym nie ma chyba fotelika?

Ja własnie też urządziłam sobie zakupy na allegro - kupiłam przewijak usztywniany na łóżeczko, 3 butelko Tommee Tippee do picia, smoczki, nozyczki do paznokci, szczotkę do mycia butelki, wkładki laktacyjne i termoopakowanie :) troszkę się uzbierało :)

teraz jeszcze pościel i rożek :) ale nie wiem czy dzisiaj mi sie już chce :eek:

a co do wózka to ja tez myślałam nad x landerem - ale naprawde tyle jest tych wózków że nie potrafie się zdecydowac na jakiś konkretny :zawstydzona/y:

Daj namiary na nich tez.
Ogladalam wlsanie ogloszenia wszystkich x-landero na allegro. Tylko, ze ja bym chciala miec wszystke cztery kola rownej wielkiegosci, zeby tworzyly ksztalt prostokata.
A jaki gondola ma materacyk? Twardy czy miekki?
I w tym nie ma chyba fotelika?

Jeśli chodzi o wszystkie koła równe to ma je ten model (allegrowiczki nie sprawdzałam). X-lander X3 2008 RED z gondolą! HIT CENOWY! (800465400) - Aukcje internetowe Allegro, ale wtedy koła się nie obracają i wózek nie jest taki zwrotny.

Jeśli chodzi o pozostałych allegrowiczów, których brałam pod uwagę, to:
WIELKA WYPRZ.Wózek X-LANDER X-V 2008 !!!! 3 kol (802935349) - Aukcje internetowe Allegro (nie wiem, czy ma model x3 czyli z równymi kołami)

X-LANDER XA 09 + ORGINA.POKROWIEC NA SPACERÓWKĘ (813017657) - Aukcje internetowe Allegro - maja też swoją stronę internetową Bartuś, wzki spacerowe, akcesoria, foteliki,wzki wielofunkcyjne, łżeczka - Zapraszamy - Strona główna. I byłam na tyle kochana, że sprawdziłam - mają ten model w ofercie. Bartuś, wzki spacerowe, akcesoria, foteliki,wzki wielofunkcyjne, łżeczka - Zapraszamy - Wózki wielofunkcyjne. Na stronie są tylko spacerówki x landera, ale sprzedają też gondole i foteliki. Kontakt jest miły i szybki, więc możesz wypytać kobietę o szczegóły.

Jeśli chodzi o materacyk w gondoli, to jest średnio twardy. Nie wiem, jak jest w innych wózkach, ale myślę, że różnic jakiś nie ma, bo wózek ma służyć do spacerów, a nie docelowego spania.

Tysiolek, zaszalałaś. ;-)

reklama
Ja juz mam cala wyprawke tylko brakuje lozeczka wozek juz mam wczoraj dostalam zamowilam z allegro a kiedy bedziecie pakowac torbe do szpitala dla siebie i dziecka.

Do góry