reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ja właśnie otrzymałam pościele i itp. od tego sprzdającego co linka wklejałam i jestem bardzo zaskoczona jakością:-) za naprawdę małe pieniążki. Za komplet z wypełnieniami +zagłówek+prześcieradło 79zł, sam komplet poszewek 22zł. Wszystko porządne:tak: Także jak któraś jeszcze szuka pościeli naprawdę polecam:-)

reklama
dziewczyny,przepraszam,nie mam czasu przeglądać całego wątku,a bardzo mnie interesuje czy któraś z Was ma kupiony lub ma w planach kupno wózeczka Roan Marita? Co o nim myślicie? Bo nie jest jakoś przesadnie drogi.. 1050zł i wygląda dość porządnie.

dziewczyny,przepraszam,nie mam czasu przeglądać całego wątku,a bardzo mnie interesuje czy któraś z Was ma kupiony lub ma w planach kupno wózeczka Roan Marita? Co o nim myślicie? Bo nie jest jakoś przesadnie drogi.. 1050zł i wygląda dość porządnie.
Ja mam zamówiony ten wózek:) Bardzo mi sie podoba i dobrze się prowadzi. Niestety będę go miała dopiero za 2 tygodnie. Już się nie mogę doczekać. Może będzie wcześniej to napisze coś więcej o nim, ale czytałam opinie o nim i jest chwalony:)

my mamy go już w domu :tak:wprawdzie używany przez pół roku, ale z wyglądu prawie nówka ;-)
super się go prowadzi, bardzo miękko jeździ, ma super wielkie pompowane koła i z niesamowitą lekkością można go rozbujać.
Wada- jest ciężki, raczej n ie nadaje się na wnoszenie po schodach na któreś tam piętro...

paula3 pisze:

My także planujemy zamówić ten wózeczek, może w tym miesiącu nam już się uda, bo bardzo się nam podoba i nie jest strasznie drogi właśnie. Póki co obejrzeliśmy sobie w sklepie. Wygląda solidnie i ma dosyć sporą gondolę w porównaniu do niektórych innych wózków. Tylko u nas się czeka ponad miesiąc po zamówieniu, u Was też tak długo to trwa? Mam nadzieję, że będzie jeszcze ten kolor, który nam się podoba. :)

Gondola jest duża i solidna.. wg mnie idealna na zimę ;) dzieciaczka na pewno nie przewieje:tak:Ale uwaga - składanie budki nie jest ciche jak w niektórych wózkach.. Z drugiej strony, raczej zimą jej nie będizemy składać więc to nie powinno nam przeszkadzać;-)
Spacerówka z kolei też jest duża, ale wg niektórych rodziców - za wysoka i niewygodna? Nie wiem czemu .. sprawdzimy to sami za parę miesięcy ;-)
Ja odkupiłam ten wózek od koleżanki która ma dziewczynkę ze stycznia'09. Wózkiem tym zimą jeździła po plaży w śniegu. Bez problemu sobie dawał z tym radę:tak:

Zastanawiam się, czy budki w razie czego gdzieś na tej śrubie nie uda się troszkę "podregulować" czy coś, żeby nieco cichsza była. Gdzieś czytałam, że coś takiego można robić, nie wiem tylko czy w tym konkretnym to się da. Ale to chyba jak już będziemy mieć wózeczek w domu, to dokładnie sprawę wybadam, a na wszelki wypadek wezmę do tego męża, co by nie popsuć od razu nowej zabawki, hehe:) Zresztą, tak jak mówisz ivi, to będzie zima, więc znowu składać i rozkładać za dużo nie będziemy.

reklama
Moje zakupy z buszowania po allegro ;-)
796307289_2

796307289_4

798888977_1

Do góry