reklama
Gosieekk
Fanka BB :)
Slicznosci
Dziewczyny w Lidl'u sa bardzo ladne kombinezony dla dzieci i po umiarkowanej cenie 45 zl. Kupilam taki na 56 cm, bo dostane od kolezanki kombinezon na 62-68. Sa slodkie, maja dopinany kaptur, buciki i rekawiczki.
Ja mam takie pytanie, może nie wiem dokładnie ale skoro ty jesteś w 27tygodniu i 4 dniu a ja w 27tyg. i 5 dniu to jak to jest możliwe że ty masz do porodu 94 dni a ja 88??
sylwkasz
Fanka BB :)
Moj suwaczek od poneidzialku do srody dziala prawidlowo, a miedzy czwartkiem, a niedziela sie przestawia o tydzien do prozdu Jestem w 26 tc 4 dzien i dlatego taka roznica
No wlasnie, tylko ilosc dni do porodu zawsze jest prawidlowa.
Termina na 31 stycznia, wiec jestem ostatnia z forumowiczek
No wlasnie, tylko ilosc dni do porodu zawsze jest prawidlowa.
Termina na 31 stycznia, wiec jestem ostatnia z forumowiczek
Ostatnio edytowane przez moderatora:
don_pedro
Fan(ka)
Słuchajcie, czy pierzecie ciuszki w pralce, czy wszystko ręcznie?
Jasne ze w pralce....Chybabym padla i zdechla jakbym miala te gory rzeczy w rekach wyprac;-)...Pralam recznie owcza skore ostatnio i myslalam ze mi kregoslup odpadnie....Ten co wymyslil automatyczna pralke powinien Nobla dostac;-)
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
Ten co wymyslil automatyczna pralke powinien Nobla dostac;-)
hehe moja mama tak samo mówi
troszkę apropos dzisiejszych czasów.. Wszystko mamy na wyciągnięcie ręki... pieluch możemy kupić ile chcemy.. Ostatnio moja mama wspominała, że jak się mój brat urodził (luty, stan wojenny) to mieli dla niego łącznie 16 pieluch tetrowych i brak wody w mieście...
Podziel się: