reklama
don_pedro
Fan(ka)
Moje zakupy z buszowania po allegro ;-)
Gosia cudneeee:-)
Dzięki dziewczyny
czekam z niecierpliwością aż koszyk dojdzie:-) pewnie dopiero w przyszłym tygodniu ;-)
Tysiolek musisz wiedzieć co konkretnie chce i jakie duże mojemu się podobały te ładne kołyski ale ja stwierdziłam że 300zł mi żal dać na tak krótko ;-) potem sa kołyski ale ja znowu mam córę którą za dużo może to interesować no i kołysać nie mam zamiaru a koszyk jest w przystępnej cenie , nie buja się wiec córa nic nie zmajstruje no jest na tyle mały że zmieści się u mnie w pokoju
Ivi w pralce kobitko ja bym się załamała jakbym miała ręcznie prać hihi
czekam z niecierpliwością aż koszyk dojdzie:-) pewnie dopiero w przyszłym tygodniu ;-)
Tysiolek musisz wiedzieć co konkretnie chce i jakie duże mojemu się podobały te ładne kołyski ale ja stwierdziłam że 300zł mi żal dać na tak krótko ;-) potem sa kołyski ale ja znowu mam córę którą za dużo może to interesować no i kołysać nie mam zamiaru a koszyk jest w przystępnej cenie , nie buja się wiec córa nic nie zmajstruje no jest na tyle mały że zmieści się u mnie w pokoju
Ivi w pralce kobitko ja bym się załamała jakbym miała ręcznie prać hihi
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Gosia_k23 - koszyk rewelacyjny!!:-):-)
Słuchajcie, czy pierzecie ciuszki w pralce, czy wszystko ręcznie?
W pralce na 40 stopni i podwójne płukanie :-)
reklama
Gosieekk
Fanka BB :)
Kobietki przesyłam Wam zdjęcia tego co mam z nowości ) Zdjęcia nie oddają prawdziwych kolorów bo robiłam je telefonem, bo aparatu znaleźć nie mogę Mam nadzieję, że się otworzą:-)
Załączniki
-
Zdjęcie007.jpg31,8 KB · Wyświetleń: 40
-
Zdjęcie008.jpg29,7 KB · Wyświetleń: 42
-
Zdjęcie009.jpg31 KB · Wyświetleń: 42
-
Zdjęcie010.jpg27,5 KB · Wyświetleń: 39
-
Zdjęcie011.jpg30,9 KB · Wyświetleń: 41
-